Stridingshadow pisze:
Mam wrażenie, że ktoś tu bierze wszystko do siebie bardzo osobiście.
Przyczynił si do tego 1 post który zaczął offtop
Cytuj:
I co...pewnie wchodzisz na zaplecze kościoła albo do kibla i wszystkich wchodzących z 2 kratek strzałem w głowe?
Jaki w tym sens? Nie nudzi Ci się?
To samo tyczy się ataków na "pełne" sektory. Jak Cię okrążą to kampisz się w jakimś zakamarku i czekasz jak wejdą przez drzwi i z metra headshot??
i jeszcze jeden
Cytuj:
No sorry ale na takie oszczerstwa musiałem odpisać,dodam że kolega doszedł do takich wniosków zanim napisałem jak gram.
Cytuj:
I właśnie o to mi chodzi że poruszyłeś temat obrony kopalni w Drassen
Tak opisałem Drassen ale rozmowa była o ogólnej ilości przeciwników w danym sektorze drassen podałem jako przykład gdyż tam najczęściej walczymy.
Cytuj:
Opisałeś dokładnie (a w sumie to niedokładnie) jak to robisz. Najpierw napisałeś na wyrost, a potem zacząłeś powoli się z tego wycofywać...(wspominanie o Chitizenie, potem o "taktyce docelowej", zszedłeś z 1-go moździerza [a jak to napisałeś "i podczas pierwszych obron nie miałem żadnego"])
Napisałem na tyle dokładnie na ile pamiętałem z rozgrywki z przed roku.
Z niczego się nie wycofywałem (jedynie sobie przypomniałem parę szczegółów) to Ty myślałeś ze ja 7dnia atakuje na Drassen ja nic takiego nie pisałem.
Z kolei jak już cytujesz to cytuj pełne wypowiedzi Cytuj:
czy też możesz mieć racje i podczas pierwszych obron nie miałem żadnego
tego jednoznacznie nie stwierdziłem gdyż nie pamiętam a to nie znaczy że się wycofuję ze zdania.
Cytuj:
Po co?? Temat jest do ustawienia początkowych ustawień a nie do chwalenia się "taktyką docelową".
No chyba nie będziemy robić tematu Oszukujesz w Jagged Alliance czy też nie zostało mi zarzucone oszustwo więc starałem się jakoś Ci pokazać że jesteś w błędzie i naprawdę pisanie o chwaleniu się taktyką mogłeś sobie darować gdyż wiesz po co to pisałem.
Cytuj:
Odkreślamy grubą linią całą tą niepotrzebną dyskusję
NIEPOTRZEBNIE to Ty zarzucasz ludziom kłamstwo a to ze oni się bronią jest chyba normalne.