|
| Plutonowy |
 |
-
-
|
Samodzielny klient gry to (jak podejrzewam) będzie klient poza Facebookiem i VK Czyli najprawdopodobniej na oficjalnej stronie gry.
Grę znalazłem już wcześniej na YouTube (spójrzcie na datę dodania trailera), ale stwierdziłem, że jak 100% po rosyjsku, to dam sobie spokój.
Ostatnio jednak zadeklarowałem pomoc w redagowaniu JACenter i na dobre rozpoczęcie współpracy dostałem zadanie napisania próbnego artykułu. No i myślałem dwa dni i dwie noce, co napisać, skoro niby wszystko jest już napisane, aż w końcu przypomniałem sobie o Naemniku. Odkurzyłem w pokładach mej pamięci trwałej pod kopułą czaszkową szczątkową znajomość rosyjskiego i zacząłem czytać informacje na stronie głównej gry. W końcu trafiłem do przeglądarkowego klienta wersji beta, w którego wbudowany jest czat. Dowiedziałem się od obecnych tam graczy, że obecnie nie mam szans na rejestrację w grze, ale poprosiłem ich o kontakt z adminem, zostawiwszy swój adres XMPP. Po dwóch dniach napisał do mnie Awake i udało nam się przeprowadzić rozmowę W języku angielskim, Rosjanie co prawda zazwyczaj kaleczą angielski, ale da się jakoś z nimi porozumieć
|
|