Ja chcę się pochwalić że po ok 120h gry w Jaggeda 1.13 na poziomie Insane S-F z normalnym wyposażeniem Bobby'ego udało mi się go ukończyć
(reszta żołnierzy w innych miejscach).Ostateczne statystyki są porażające

http://kuros666.fotosik.pl/albumy/536556.html
Jak grałem? Zacząłem grę z 4 IMP'ami. Po kilku dniach wyposażenie zaczynało się psuć, broń zacinać się więc trzeba było zatrudnić mechanika. Oczywiście wybrałem Trevora. Jakoś tam dalej szło, traciłem niektóre sektory miast, odbijałem je, próbowałem doszkalać samoobronę - niestety jak udało mi się wyszkolić w jednym mieście to zaraz traciłem wielu w innych miastach. Niestety po zajęciu wymaganej ilości miast nie udało mi się (nie wiem czemu) zrekrutować Miguela. Dlatego też wybrałem Thora, Raidera i Stephena. Potrzebni mi byli głównie do rekrutacji samoobrony w kilku miastach na raz i pomocy w obronie. Było naprawdę ciężko. Po zajęciu wszystkich miast poza Meduną ataki oczywiście się bardzo nasilały. Po długim czasie zdecydowałem się zaatakować Medunę. Niestety nie mogłem ruszyć się wszystkimi najemnikami bo wtedy moje miasta mogłyby szybko upaść. Dlatego też wziąłem mojego głównego IMP'a i Razora. Razor był mi potrzebny do targania i strzelania z moździerza i LAW'ów. Przemknąłem się obok obrzeży Meduny i sektora z kotkami i zdobyłem najważniejszy sektor czyli Sam Site
Potem tylko szybki transport najemników do Meduny helikopterem, najdłuższa walka na lotnisku i po zdobyciu całej meduny obrona sektorów przez kilka dni
No a potem to już z górki
Powybijałem wszystkich na mapie i potem królewna 
Powiem tyle na koniec - ten mod dostarczył mi wiele radości i satysfakcji
Polecam każdemu kto chce spróbować swoich sił 
Pozdrawiam.

jak widać na załączonym obrazku te piękne, łaciate stworzenia dodadzą nam w łatwy sposób siłę, zręczność i co odkryłem dzisiaj doświadczenie ! 

a tu taka krowa nagle dała mi 10 dośw