Cytuj:
nie wiem o co Ci chodzi, Klose który ma w dupie Polskę i się jej wstydzi i wypiera, a Podolski który kilka razy prosił się PZPN o możliwość gry w PL reprezentacji, gdybym był na jego miejscu to po strzeleniu 2 bramek reprezentacji która go olała cieszyłbym się jak głupi, secundo znaczna część jego rodziny nadal mieszka w Polsce
Ehe, Klose to wyjątkowy ****, ale nie ma żadnego związku z moją wypowiedzią. Ja z drugiej strony mógłbym podać Smolarka, prawda nie popisał się dzisiaj, ale Portugalię zatopił i choć wychował się w Holandii Polakiem pozostał.
Sam dokładnie nie pamiętam całej tej batalii o Lukasa(sic!), ale na Wikipedii jak byk można przeczytać że to Podolski odmówił Listkiewiczowi i sam wybrał niemiecką reprę.
Po to wyszedł na boisko w niemieckiej koszuli, żeby strzelać gole naszym. Niech więc zachowuje się jak prawdziwy reprezentant Niemiec i nie ściemnia. Jeśli naprawdę byłoby to dla niego takie ciężkie, grać przeciw Polsce, to aby zachować honor, winien był odmówić gry dzisiaj. WTEDY miałby mój i wielu innych kibiców szacunek. Dla mnie proste.
Zresztą, niech nie gada tylko robi. Jak nakopie Chorwatom i Austriakom po trzy bramki i dzięki temu Polska awansuje dalej, to może mu wybaczę