Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Wymiguje? Skądże znowu ;)

No dobra, sami tego chcieliście ale jak coś znowu wyleci to, żeby nie było bluzgania jak za UCPL :P Dokładnej daty rzecz jasna nie mogę podać ale przybliżoną chyba tak, myślę, że będzie to w ciągu najbliższych 2 tygodni. Powtarzam "najbliższych" bo to nie znaczy zaraz, że premiera za 2 tyg. Możliwe, że za tydzień albo za parę dni, wszystko zależy od tego jak się teraz sprawy potoczą.

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Łooo, Len się przełamał. :D 2 tygodnie, czyli weźmy poprawkę na zdarzenia losowe i wychodzi, że za 3 tygodnie będziemy już się zagrywać w spolszczony Vietnam :D

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Biorąc pod uwagę dzisiejsze wydarzenia mogłoby to być i nawet więcej, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze... a przynajmniej taką mam nadzieję. Przystosowywanie SOGa do UBPL zostało w całości zakończone.

Za 3 tyg.? No wiesz ty co :P Teraz już nie gadam tak jak rok temu, ponieważ wtedy to był mój pierwszy projekt i jeszcze nie zdawałem sobie z sprawy z tego jak wiele problemów wychodzi w ostatniej chwili. Podawana przezemnie przybliżona data 2 tyg. to nie opcja optymistyczna. Jakbyśmy się bardziej z tym pospieszyli i niewyniknęłyby już zadne poważniejsze problemy to spolszczenie mogłoby być i za 3 dni.

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Yeah, Len w końcu się wygadał. :D Dobra, dobra... Tylko żeby później nie było, że ktoś zachorował, czegoś nie doniósł itd ;P

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Niestety Snicku, pliki których brakowało zostało zrobione na nowo już tydzień wcześniej :P

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Heheheh czytam i czytam i mam tylko nadzieję że w ciągu tych 2 tygodni wyjdzie (a właściwie to już 13 dni :P)

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Właśnie przed chwilą na stronie Iron Squad pojawiła się gorąca informacja:
IS Site pisze:
Mamy wielką przyjemność poinformować, iż długo oczekiwane przez was spolszczenie modyfikacji Jagged Alliance 2: Vietnam SOG '69 jest już w fazie ostatnich poprawek! A skoro ostatnie poprawki to nie może obejść bez podania oficjalnej daty premiery o którą tyle nas wypytywaliście. Oficjalna data premiery polskiej wersji Vietnam SOG '69 została ustalona na 5 marca 2007r.!

Jest to data ostateczna i wszelkie opóźnienia są wykluczone. Z tej okazji na stronie Jagged Alliance Center, która cały czas nas wspierała, pojawił się licznik odliczający pozostały czas do premiery z dokładnością do 1s, znajdziecie go na prawym menu. Do czasu premiery ujawnimy wszystkie szczegóły nt. polskiej wersji tejże modyfikacji. Póki co - trzymajcie za nas kciuki i przygotujcie się na prawdziwy WIETNAM... [zobacz]

Która oznacza, iż polska wersja Vietnam SOG '69 pojawi się już za 6 dni!

*
Fireox
Plutonowy
Plutonowy

Nooo nareszcie :P
Już pobieram Vietnam Sog i mam pytanie czy on bedzie działał bez problemów z ver pl gry i czy bedą mógł go zainsalować bez problemów? bo jak instalowałem Vientama to były spore problemy...

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

No właśnie dziś przesiedziałem 3 godz. na przystosowywaniu SOGa do polskiej wersji JA2UB. Teraz będzie działał tak samo dobrze ze wszystkimi wersjami.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

No to ja powiem że UB jest zainstalowany i czeka na wszystko (bo vietnama i inne mody mam na dysku 24h na dobę :) ).

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Po podaniu oficjalnej daty premiery wielu napisało do mnie pytanie dlaczego akurat tak głupia data. A dlaczego głupia? To poniedziałek. A że ja nie lubię poniedziałków uświadomiłem sobie, że to rzeczywiście głupia data.

Zresztą kto by lubił poniedziałki, w ten dzień nigdy nikomu nic się nie chce po weekendzie. A to z kolei mogłoby zdecydować o popularności spolszczenia co na pewno nie podziałałoby dobrze. Co myślicie o przesunięciu daty premiery o kilka dni? Np. w sobotę, to jest dzień w który każdy będzie miał czas na pogranie a i nam da więcej czasu na upewnienie się, że wszystko dobrze.

Oczywiście powiecie, że im prędzje tym lepiej nawet jeśli będziecie czekać na weekend aby pograć, ale dzień premiery naprawdę ma znaczenie na późniejszą popularność. Pomyslałem, że najpierw zapytam was, żeby potem nie było, że znowu przesuwamy datę premiery choć to tylko kilka dni. Co wy na to?

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Pomysł z przesunięciem daty o kilka dni jest świetny :D Zamiast w poniedziałek 5 marca pogramy jutro. xD

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Kilka dni, czyli więcej niż 2 :P Chodzi mi o przesuwanie w przód nie w tył :]

*
Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Mi to tam ryba, oby nie robić premiery w rocznicę amerykańskiej interwencji w Wietnamie:-).

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Len pisze:
Kilka dni, czyli więcej niż 2 :P Chodzi mi o przesuwanie w przód nie w tył :]

IMO zły wybór chociaż gra w poniedziałek wcale miła nie będzie. Z drugiej strony skoro sporo osób już o tym wie od pewnego czasu to na pewno się z tym pogodziła (ja tak :P) więc jeżeli ma być później to już lepiej niech będzie w poniedziałek - człowiek w tygodniu jakoś znajdzie czas a przynajmniej nikt nie będzie wam mówił że IS odkłada już na 100% pewną premierę.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna