mam jakiś problem z grą, zawiesza się.
Gram na wersji JA2 1.13(7609) Wildfire PL.
Po Omercie wybrałem się do San Mony zarobić trochę "zielonych". questy robiłem w kolejności:
- najpierw pogadałem w kim mogłem w sektorach C5, C6 i otwierałem wszystko c mogłem wytrychem albo łomem

- uwolnienie siostry Angela,
- przekazałem akt własności gościowi od tatoo i tych orłów itp

- później poszedłem do trzeciego sektora z walkami na ringu... i się zaczęło.
Do walk posłałem Thora, najlepszy z ekipy jest w tym. Pierwsza walka, luzik, wygrana- kasa wypłacona,
druga walka wygrana - kasa wypłacona i...
trzecia walka (z tym skaczącym bambusem również udało się wygrać, po iluś tam loadach
)... ale kasy brak, gościu w ogóle nie kończy walki, nie ogłasza werdyktu, niezależnie czy rywal leży na nokaucie czy dobity i death...o co chodzi, mieliście coś takiego?
W ogóle czasami jest nawet tak, że po drugiej walce jak Thor wyjdzie z lewej strony ringu i Darren Van Hanssen do niego podbiega, to również nie daje kasy, jest komunikat o tym, że mamy zwycięzce, ale nie daje mi kasy...
O co chodzi? Teoretycznie mógłbym po prostu nie brać 3-ej walki, ale trochę szkoda nie zarobić 5tyś (próbowałem też w trzeciej walce różne inne sumy dawać, np 1tys, 3tyś, 4,5tyś, ale za każdym razem to samo).
No i wtedy również nie dostanę questa od King Pina z kielichem, teoretycznie mogę go po prostu okraść. Tylko czy później nie będzie innych problemów z tym, że trzeciej walki nie było?
Próbowałem też olać trzecią walkę, wyjść na chwilę do innego sektora i ponownie wrócić do baru... ale wtedy Bily czy jak mu tam z ochrony stał już przed barem i nie chciał nikogo wpuścić...
Macie jakieś pomysłem rady?

).