Przyznam, iż nie byłem pewny gdzie zamieścić ten temat, gdyż wydawał się pasować do kilku działów, w razie mojej pomyłki proszę moderatorów o przeniesienie

Przechodząc jednak do sedna, postanowiłem odświeżyć me wspomnienia ze szlachetną serią JA.
Bardzo chciałbym wypróbować modyfikację DBB dodającą ogrom nowej broni tym bardziej, że jest oparta na v1.13. Jednakże Wolałbym także aby mapa gry była taka, jak w wildfire, gdzie w Arulco miasta to Miasta a nie pogorzeliska...
Wyczytując, że modyfikacja 1.13 Wildfire to po prostu czyste 1.13 z wyłącznie zamienionymi mapkami pomyślałem, iż nie powinno w takim razie kolidować z DBB, w której zawarte jest ta sama wersja i pliki 1.13, a przecież DBB map nie zmienia, więc żadne konflikty nie powinny występować. Zadowolony z siebie kopiuje kolejne pliki, gra ku mojej uciesze odpala bez problemu, tworze swoich najemników, odpalam...Iii...Tutaj niestety, pewna przykra przypadłość :'3 Otóż na mapie terenu, większość terenu pokrywają...śmieci...Z początku myślałem, że to jedynie pierwsza mapa, jednak po restarcie gry i przejściu do innego sektora problem się powtarza...Wszelkie dotąd "czyste/puste" miejsca które zajmowały jedynie np. drzewa zostały zastąpione przez śmieci...(Zdjęcie w załączniku)
http://wyslijto.pl/plik/61ujq1cpxb
Czy ktoś spotkał się z tym problemem? Wiecie może jak go rozwiązać? Domyślam się, że wystarczyłaby podmiana niektórych plików, jednakże nie wiem jakich...
Proszę o szybką odpowiedź,
Pozdrawiam Xaris

Nie jest to błąd umożliwiający grę, koniec końców większości można się domyślić lub przetestować metodą prób i błędów, niemniej jeśli ktoś zna sposób na rozwiązanie tego problemu byłbym wdzięczny