Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3
Autor Wiadomość
micand1989
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major

djt pisze:
w 1.13 Królowe Crepitusów mają dodatkowy atak mackami, przez co podejście na wymagane 3-4 pola jest praktycznie niemożliwe

Nawet podejście z tylu? Nigdy nie próbowałem z tyłu, ale wiem że z flanki można bić nawet pięściami.

*

djt
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Cytuj:
Nawet podejście z tylu? Nigdy nie próbowałem z tyłu, ale wiem że z flanki można bić nawet pięściami.

Nawet z tyłu. Najgorsze jest to, że one tymi mackami biją także przez ściany i są w takich miejscach porozmieszczane, że trudno je trafić granatami czy innym ustrojstwem.
Strzał z amunicji AP zabiera tylko 1 punkt siły. HP nic nie daje.
Oczywiście poradziłem sobie z nimi (na Ekspercie miałem ich 5 w sektorze z lotniskiem w Drassen), ale zabrało mi to tydzień grania po 2-3 godz. dziennie :/ Dodatkowo wystrzelałem się z broni ciężkiej.
No a na deser - wszedłem do następnego sektora z dwoma pękami granatów, a tam 4 czołgi masakrują miasto... Dobra - Grizzly podchodzi do jednego czołgu, klasycznie od tyłu... - granat zabiera maksymalnie 5 pkt... granatów miałem 8...
To ja dziękuję :)

Z kolei w normalnym klasycznym przeszedłem Drassen jedną ręka - lewą w dodatku. Królowe są niemalże bezbronne, strzał z szotgana zabiera 4 pkt, byle jaki granat zabiera dwadzieścia kilka... Do tego rzucane TNT, C4 i temu podobne ustrojstwa... Trzeba tylko uważać w trybie real-time.
Klasyczny 1.13 jest strasznie trudny (Starchris - szacunek); więc pewnie wrócę do niego :kosci:

Pozdrowienia

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3