Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
d4m3k86
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Szeregowy

Wszystko ładnie pięknie a o wydaniu wersji pudełkowej ani słowa :wall:

Dodano: 03 maja 2012 14:41

A co z wersją pudełkową na polskim rynku ?

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

d4m3k86 pisze:
A co z wersją pudełkową na polskim rynku ?

Polska wersja pudełkowa ukaże się w tym miesiącu ;)

*

d4m3k86
Awatar użytkownika
Szeregowy

Może jakieś szczegóły :P

*

swietlikinho
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

A w ogóle, aż mi smutno z powodu braku opinii o ostatniej aktualizacji ....

Ja jak na razie doszedłem do Drassen i gra się dużo lepiej niż w pierwotną wersję...

Głupia mgła wojny, gdyby była wcześniej wprowadzona mogłaby wywindować grę na dużo lepszą pozycję w recenzjach gry...

Dzięki FoW można się poczuć jak w starym dobrym JA2 gdzie się (np.) rzucało granaty na oślep bo przeciwnik mógł być w pomieszczeniu, choć wcale nie musiał tam być, jak również przeciwnik jest w stanie mnie czasami zaskoczyć zajściem od tyłu(co oczywiście nie miało miejsca w pierwotnej wersji) itp. ... :-D

Oczywiście w grze można jeszcze bardzo dużo poprawić i mam nadzieje, że nie jest to ostatni patch do JA BiA

*

p5a
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

MAŁY APEL, swietlikinho skoro juz tłuczesz w wersję po aktualizacji śmiało opisuj to co wskazanym by było jeszcze poprawic, opisujcie to co jeszcze w grze kuleje, na chwile obecna poprawili to bardzo ogólnie, z tego co widzę to zamierzamy dojsc do elementarnej płaszczyzny JA2... aaa gdzie są nowości? Zważywszy na to że w grach tego typu wachlarz działań można rozwinąć niezwykle szeroko, nie licząc taktyki.
Ale cóż moze JA3, JA4... JA5? xD

Ja czekam na te z Techlandu w pełnym PL, zastanawia mnie fakt jak będzie można zaktualizować tę wersję, w późniejszych stadiach gry.

*

M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Wersja PL jest już dostępnym językiem przez Steam, więc pewnie po prostu będą się pod nią też dostosowywać.

*

d4m3k86
Awatar użytkownika
Szeregowy

@ p5a -
Co do poprawek, zabiegów liftingujących wizualną i techniczną stronę gry można by:
- poprawić inwentarz bardziej go rozbudować dodać gniazda na np. 3 bronie główne i to aby były widoczne na modelu postać (pistole zamontowany na udzie, nóż na kamizelce i takie tam)
- Co do broni więcej dodatków a nie tylko celownik O.o!?
- więcej realizmu: walające się po ziemi łuski, zmiana magazynku dopasowana do danego rodzaju broni, usunięcie automatycznego rozładowywania broni, więcej krwi, zniszczeni otoczenia
- poprawienie kamuflażu jak i usunięcie "niszczenia" ciuchów

*

mlody1991pl
Szeregowy

Witam czy w nowym patchu nadal musimy biegac po calym sektorze i dawac kazdej osobie bron czy moze jakos to ulatwili?

*

swietlikinho
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Jeżeli chodzi o milicje to trzeba do każdego podbiec :( ale na szczęście nasz najemnik, który rekrutuje milicjanta nie musi mieć przy sobie broni, którą chce wręczyć dzielnemu mieszczanowi ;D Z takiego powodu, że podczas "procesu" rekrutacji pojawia nam inwentarz z całego sektora, który możemy wręczyć nowemu żołnierzowi samoobrony.

A jeżeli chodzi o uzbrajanie naszych najemników to mamy do dyspozycji inwentarz sektorowy. Dzięki, któremu nie jest już konieczne bieganie między najemnikami i mozolne przekazywanie sobie ekwipunku.

Ostatnio zmieniony 20 maja 2012 12:18 przez swietlikinho, łącznie zmieniany 1 raz

*

Counterweight
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Dzisiaj wyszła nowa łatka 1.13c. Mam nadzieję, że poprawili bug wywalający do systemu przy wejściu do Cambrii.

*

marcinl0
Plutonowy
Plutonowy

Jest jakiś opis ?

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5