Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
dawid503
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Panowie Rixi i Benoslav :one: :one: :one: dzięki za pomoc wystarczyła duża apteczka :) kur ale człowiek jest mało myślący z południa lub rana bo rano to się mi zaczęło dziać ;p

*

Wlody
Szeregowy

Leczenie ran zależy od stopnia opanowania medycyny . Tak samo jak używanie sprzętu medycznego tzn. bandaże , małe apteczki itp . Trochę mi czasu zajęło dojście jak leczyć swoich ludzi. Np. krwawienia ran można uleczyc tylko dużą apteczka a całkowite wyzdrownienie (zielony pasek) tylko upływem czasu na mapie taktycznej .

*

panas111
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

FrEd pisze:
Przedmioty dzielisz przyciskiem "shift" na klawiaturze. Mam nadzieje, ze sam dojdziesz jak. A rany musisz wyleczyc mala lub duza apteczka. Obawiam sie, ze nie ma innej drogi.

kurcze, miałem małą przerwę w graniu, zainstalowałem patcha 1.13 z polskimi napisami i nie mogę dzielić amunicji z schiftem, co wcześniej bezproblemowo się udawało...Jakieś pomysły, sugestie...?

*

swietlikinho
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

U mnie działa w dalszym ciągu bezproblemowo. (patch 1.13 z polskimi napisami)

Trzymając "shift" klikasz lewym przyciskiem myszy na na jakiś rodzaj amunicji i wyskakuję okno do dzielenia.

Może Twój problem polega na tym, że nie masz już wolnego miejsca w ekwipunku, w który by mogła wejść podzielona amunicja (lecz to tylko mój domysł).

*

panas111
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

swietlikinho pisze:
U mnie działa w dalszym ciągu bezproblemowo. (patch 1.13 z polskimi napisami)

Trzymając "shift" klikasz lewym przyciskiem myszy na na jakiś rodzaj amunicji i wyskakuję okno do dzielenia.

Może Twój problem polega na tym, że nie masz już wolnego miejsca w ekwipunku, w który by mogła wejść podzielona amunicja (lecz to tylko mój domysł).

Masz rację, miałem zawalone plecaki ekiwpunkiem...:Pdzięki, niby prostota, ale co dwie głowy to nie jedna,dzięki i pozdrawiam:)wracam do gry

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2