Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
McVoy
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral

Stawiam taki oto temat:

Każdy z nas uzywa strzykawek do leczenia ran (oprócz apteczek itp.). Ale oprócz tego mozna w grze znaleźć sporo pustych strzykawek (szczególnie w szpitalu) oraz lekarstw (też w szpitalu), co sugeruje potencjalną możłiwość połączenia tychże tak, aby otrzymać "lekarstwo w strzykawce". Próbowałem, ale mi się to nie udało.

W związku z tym mam pytanie: Czy jest wogóle możliwość łączenia przedmiotów? Jeśli tak, to jak to się robi i ewentualnie jakie przedmioty dają się połączyć.

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Próbowałem z wieloma rzeczami i nic. Na chwilę obecną wydaje mi się, że nie da się łączyć żadnych przedmiotów. Tylko teraz po co one są, no bo jeśli tylko po to żeby były to trochę takie bezcelowe.

*

McVoy
Kapral
Kapral

Myślę, że w fazie projektowania autorzy gry przewidywali możliwość łączenia przedmiotów. Stąd te puste strzykawki, leki z opisem sugerującym możliwość użycia itd. Ale pewnie się z tego wycofali. Trochę ich ta gra przerosła...

*

Svean
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Wiele rzeczy "miało być" (takie jak FoW) i wiele nawet było zaimplementowanych i w miarę działało, tyle że jak podejrzewam ze nie mogli sobie poradzić z odbugowaniem, a wydawca naciskał... i poszło jak poszło.
Zwłaszcza że jest cały milion rzeczy które bardzo mocno sugerują możliwość jakiegoś samodzielnego craftingu.

Niemniej liczę, że te wszystkie rzeczy będą zaimplementowane w ramach patchy, o ile tylko gra się będzie sprzedawać.
A myślę że powinna ;)
A jeśli nie... to czekam kiedy powstanie JA:BiA v1.13 ;)

Ostatnio zmieniony 20 lut 2012 10:01 przez Svean, łącznie zmieniany 1 raz

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie