Gdy przemieszczam sie uzywajac mapy taktycznej - przyspieszajac czas, energia jest tracona jeszcze szybciej! Znalazlem do tej pory zaledwie kilka tego rodzaju przedmiotów - batoników i soków (juz wiem ze jedzenie myszy i zdechlej ryby wplywa negatywnie na ten pasek
). Moja energia ciagle jest zerowa i bardzo to denerwuje... Czesto chce podbiec zeby wykonac cos szybciej i nie jest to mozliwe... Czy ktos wie gdzie moge znalezc wiecej tego rodzaju przedmiotów, wzglednie kupic? Sklep online tego nie ma...Drugi problem - bardzo bym prosil jezeli jest zamieszczone na stronie - klawiszologia (zaraz jeszcze poszukam wiec jak wkurze admina tym wpisem - z gory przepraszam). Bardzo by mi sie przydala - kilka klawiszy juz poznalem np. change stance (czyli padnij
) jest page-down-up, "e" sluzy do stosowania przedmiotów które postac trzyma w drugiej rece.Gra jest z tych które lubie wiec oceniam ja wysoko - 9/10. Ladna grafika (moze nie filmiki ale to nie jest wazne), fajny klimat i muzyka. Gra wciaga wiec warto zagrac