Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
Starchris
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Mój brat i siostra są z zawodu germanistami i zarazem tłumaczami przysięgłymi tegoż języka więc poproszę ich chociaż o przeczytanie i streszczenie tych kilkunastu stron. O tłumaczeniu całości to nawet nie ma mowy.

Jeśli by ktoś chciał się bawić w tłumaczenie za pomocą internetowych translatorów lub programów tłumaczących to poniżej jest ta książka wyeksportowana do formatu Worda (2007), formatu notatnika oraz oryginał w formie pdf.

JA2 Back in Action Book in DOCX, TXT, PDF (demo)

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Na allegro kilka dni temu pojawił się sprzedawca, który sprzedaje wersję preorder w postaci STEAM gift.
Obserwowałem aukcje i co ciekawe, zakończyła się przed czasem - poszło całe 6 sztuk, pomimo że gra jeszcze nie wyszła, kupowana przez te osoby wersja nie będzie po polsku, a i cena wcale nie jest przecież niska... Sprzedawca wystawił nową aukcję i już poleciała kolejna sztuka...

To tylko taka moja "analiza" tego co się dzieje. Szczerze to wygląda to ciekawie, gra ma większe zainteresowanie niż miało Hired Guns po premierze w wersji PL i po niższej cenie (oczywiście mowa tylko o Allegro).

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Kolejna ciekawa sprawa - z poziomu oficjalnej strony Back in Action można kupić koszulki z kilkoma nadrukami nawiązującymi do JA - logiem AIM, logiem JA BiA itd. Ciekawa sprawa. Moim zdaniem to dobry krok ze strony Niemców. Gadżety niby pierdoły, ale kto wie, może ta gra faktycznie zdobędzie popularność za sprawą marketingu? Potem tylko lekka reklama JA2, reedycja i... kto wie.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Czyli hasło "Noś się z JA: Back in Action na koszulce" wychodzi na światło dzienne. ;) Skrobnie się i na ten temat parę słów ;)

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

To ciekawe, bo według analiz polskich wydawnictw, gra ma niewielkie szanse na dobrą sprzedaż. Może nie doceniają potęgi marki? :)

*
nintendo666
Szeregowy

Witam ja sobie zamówiłem przez allegro jako gift.
Teraz bede czekał na pojawienie sie modów,które uatrakcyjnią grę.
Pozdrawiam

*

Premislaus
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Len pisze:
To ciekawe, bo według analiz polskich wydawnictw, gra ma niewielkie szanse na dobrą sprzedaż. Może nie doceniają potęgi marki? :)

Według mnie jest to głównie spowodowane wydaniem dobrego dema! O czym większość growych firm zapomina.

prof. Murray Newton Rothbard

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Redakcja niemieckiego portali Spieletipps zdobyła Jagged Alliance: Back in Action w najdroższej, kolekcjonerskiej wersji. Zamieścili nagrania na którym rozpakowują i oceniają wydanie. Polecam obejrzeć:

http://www.spieletipps.de/n_26538/

*
Svean
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Zobaczymy jak się będzie sprzedawać przez Steam-a i na ile prężnie działają moderzy (i ile się da zmodować).
Zobaczymy ;)

Ostatnio zmieniony 09 lut 2012 14:13 przez Svean, łącznie zmieniany 2 razy

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2