Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
micand1989
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major

p5zx pisze:
Mam tylko problem z wyświetlaniem ilości naboi w magazynku tylko u Raven pokazuje ze ma 10 a u reszty są ?? tak samo przy lornetce mam ?? orientuje się ktoś jak to naprawić ?

Mnie się wydaje że to jest wina umiejętności strzeleckich.
Jak ci pokazuje zaraz po załadowaniu maga liczbę, tak później po wystrzeleniu kilku pocisków będzie Ci się pojawiać ?H , pół maga ?M , a jak będzie się kończył ?L
(High-Medium-Low).
Jak masz dużo strzeleckich to z progresją zdolności coraz rzadziej będą znaki ??

*

M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

W ini editorze możesz stawić, żeby nie pamiętali, ile jest, domyślnie jest włączone.

*

p5zx
Kapral
Kapral

Ok dzięki wszystko już chyba jasne z tymi ??
Skoro tak jest ustawione domyślnie to nie będę sobie ułatwiał w ini editorze, za to czytałem gdzieś porozrzucane po tematach inne zmiany w INI takie jak np moc ładunków wybuchowych i inne czyniące rozgrywkę bardziej realną? Jakie ustawienia w INI polecacie zmienić już od początku gry (takie których potem już nie będę mógł aktywować) i inne propozycje zmian W INI ??? A i jeszcze jedna sprawa czy mi się wydaje czy w AIMNAS nie działa Merc Profile Editor ? (Robiłem jakieś delikatne zmiany RAZORA i jak wchodziłem do gry to wszystko było po staremu).

*

Gryf
Starszy kapral
Starszy kapral

A ja jestem po 8 piwku i zawsze bede polecal dla fanow oryginalnego JA2 Deidraina Lives! :D
Go Go Go!! :)

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

p5zx pisze:
za to czytałem gdzieś porozrzucane po tematach inne zmiany w INI takie jak np moc ładunków wybuchowych i inne czyniące rozgrywkę bardziej realną? Jakie ustawienia w INI polecacie zmienić już od początku gry (takie których potem już nie będę mógł aktywować) i inne propozycje zmian W INI ???

Najwięcej jest w temacie "1,13 relase 4452" (jakoś tak) tam poczytasz o zmianach INI.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2