Wracamy do tematu bo się niezły śmietnik zrobił
Potrzebuje pomocy!!
Sektor J9 Tixa w poprzednich wersjach był moim ulubionym, bo można było wszystkich załatwić po cichu a w tej wersji jak do tej pory nie zabiłem żadnego przeciwnika, a jedynie 14 cywili uzbrojonych po zęby w goglach i maskach. Nie bierze ich Minigun ani ciche karabiny snajperskie. Do tego gdy wystrzeliłem pierwszą kulkę zaczął do mnie strzelać Brewster (ten mąż Warden, PS on ma CAWS i wali seriami z jednej ręki jak Steroid). Zabiłem Brewstera i procenty lojalki nie spadły.
Czy ktoś może podpowiedzieć co jest dobre na kolesi w Spectrach powlekanych galaretą?? PS mają oni wysoki poziom doświadczenia i przerywają moim najemnikom: Scope, Shadow, Miguel, IMP każdy po 6 pkt doświadczenia.

. On się szybko doświadcza i Stealth też pomaga. Nawet na zieloną spectrę wystarczają dwa strzały w głowę z cichej snajperki (M24). Czasem wystarcza jeden. Ten drugi oddaje osłona, też z cichej snajpreki (Gaston). Jak już jest głośno to na ogół wystarcza strzał w głowę z MSG90. Czasem jednak trzeba poprawić. Cięższe rzeczy oszczędzam choć już mnie korci 

bo expa to dastawałeś prawdopodobnie za zabijanie karabinami. PS ile masz zabójstw na koncie swojego IMP?? na pewno więcej niż 250
tam jest ich przynajmniej 7 szt i każdy ma jakąś dobrą głośną snajpe.