1.Nie wiem wogóle co się dzieje - wywala mi do Windowsa co chwile (ale tylko w walce na turze przeciwnika)
często sejwuje na szybki zapis
2. Sektor D2 - zawsze zaczynam od niego zdobywanie mapy Arulco.....a tu niespodzianka.......jakbym wiedział co tam jest to bym sobie ten sektor zdobył już po zabiciu królowej. 5 snajperów na głównym dachu (3 armaty na czołgi, 1 Barrett, 1 FN-FAL, każdy od stóp do głów w spectra powleczona galaretą z robala, Każdy w Goglach UV, i na koniec każdy miał jeszcze moździeż na dokładkę). Barrett M82A2 niestety się sfajczył, ale 2 armaty są i 4 moździeże i FN-FAL. BTW: dobrze że miałem CAWS-a.
no baja. ciekaw jestem jak reszta sektorów
sektor zdobyłem 4 rebeliantami i swoim IMP (karabiny się nie przydały, brać dużo granatów i materiałów wybuchowych)
Duży + , że u Tony-ego są sprzęty od samego początku
poziom trudności troszeczkę hardkorowy. samoobrona nie może powstrzymać jednego ataku 5 elit
PYTANIE: czy można jakimś sposobem importować postacie (IMP, MERC i AIM) z czystej wersji albo z Urban Chaos??

. W Urban Chaos miał on zasięg bodajże 40. co się z nim stało 

Czy ono przypadkiem w realu nie wymaga zasilania prądem? 

Mógłbyś dodać do uzbrojenia nasz polski karabin Beryl? Z chęcią porównałbym go sobie z Abakanem w grze