Cytuj:
:) cześć !
Tak to nasze - ale bardzo stare dzieje, mięliśmy jeszcze takie do Eartha, o ile mnie pamięć nie zawodzi a w moim wieku to już różnie bywa dostaliśmy pewna pule od Zuxxezu z Niemiec i mogliśmy nimi obdzielać. Nie były dokładane do gier ale jako nagrody np. dla stałych klientów, bolkow z Media Marktow, dystrybutorów, dobrych sklepów itp. na zasadzie kto wysępił to
dostał
Nie ma śladu już po nich, nawet moja się już zużyła i poszła w kosz. Może z czasem dorobimy się znów jakiś gadżetów 
pozdrawiam
Aga Gembalska
Tak to nasze - ale bardzo stare dzieje, mięliśmy jeszcze takie do Eartha, o ile mnie pamięć nie zawodzi a w moim wieku to już różnie bywa dostaliśmy pewna pule od Zuxxezu z Niemiec i mogliśmy nimi obdzielać. Nie były dokładane do gier ale jako nagrody np. dla stałych klientów, bolkow z Media Marktow, dystrybutorów, dobrych sklepów itp. na zasadzie kto wysępił to
dostał
Nie ma śladu już po nich, nawet moja się już zużyła i poszła w kosz. Może z czasem dorobimy się znów jakiś gadżetów 
pozdrawiam
Aga Gembalska
Tak więc, tym bardziej cieszę się, że udało mi się ją nabyć. Do Lukasa też już powinna dojść. Nie wiem jak on ale ja swojej nie będę używał
Jest dosłownie w stanie idealnym żadnej rysy ani minimalnych śladów zużycia. Mało tego, ma nawet oryginalną folijkę. Ciekawe ile ich przetrwało przez te 11 lat. Możecie je obejrzeć poniżej.A tak swoją drogą - co myślicie o stworzeniu podobnych gadżetów dla fanów?