| Pułkownik |
 |
-
-
|
Wszystko zależy od tego, czy chcesz instalować na tym jeszcze mody, oraz jakie to modyfikacje.
Najprościej rzecz ujmując, instalacja powinna wyglądać tak:
1. Instalacja JA2 lub JA2 Gold. 2. Pobranie JA2 1.13 Release i instalacja paczki - to co pobrałeś, to najprawdopodobniej paczka z repozytorium SVN aktualizowana raz w tygodniu. Jeżeli chcesz uniknąć problemów, polecam jednak użycie angielskiej wersji Release 2085. 3. Teraz możesz zainstalować spolszczenie do JA2 1.13 - z powodu ciągłego rozwoju tego projektu, nie ma niestety nigdy pewności, że będzie ono tłumaczyć wszystko (jest raczej odwrotnie - z pewnością znajdą się i opisy po angielsku). Po prostu tłumaczenie tak dynamicznie rozwijającego się projektu nie jest możliwe. 4. Instalacja innych modyfikacji np. Legion 2, Renegade Republic itp.. Jeżeli chcesz używać najnowszej wersji JA2 1.13 (np. aby zagrać w hybrydę Urban Chaos 1.13), to po instalacji Release 2085 pobierasz paczkę SVN, rozpakowujesz i wrzucasz do folderu z grą wszystkie pliki podmieniając starsze. Gdyby coś nie działało, pisz smiało.
|
|