Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 324 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna
Autor Wiadomość
lukasamd
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik

Nie będę nikogo cytował tylko powiem tak:

@XBARTEKX - dostałeś wczoraj od Bartka0511 2x warna, w pełni zasłużenie, takie zachowanie jest poniżej poziomu, po raz kolejny zupełnie nie myślisz nad czym piszesz. Jeżeli sytuacja się nie zmieni, w przyszłości zaowocuje to banem na 2 tygodnie lub nawet sporo dłuższy czas, wybór leży po twojej stronie.

Co do samych modów - ja się cieszę z tego że w Polsce są tworzone 3 mody, Nowa Kaledonia i Last Stand wg. zapowiedzi mają być rewolucyjne, nieco na uboczu stoi Legion 2 choć należy pamiętać że nie liczą się zapowiedzi i obietnice a to czego naprawdę autorzy tych modyfikacji dokonają. Lekkie konkurowanie jest tu nawet wskazane - wtedy mody na pewno będą jeszcze bardziej dopracowane. Osobiście nie widzę jednak żadnej wojny czy tego typu zachowań pomiędzy osobami pracującymi nad innymi modyfikacjami. Polska scena Jagged Alliance ma się bardzo dobrze (jeden mod na ukończeniu, dwa są prężnie robione) - w końcu są szanse na dobrą modyfikację właśnie z naszego kraju.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

XBARTEKX, ja Cię wcale nie poparłem. Zauważ, że ty skupiłeś się na rzekomych spiskach Bartka0511 przeciwko Scorpionowi i mnie.

Prawdą jedynie jest, że w momencie pierwszej zapowiedzi LS, zapowiedzi NK nieco zwiększyły swoją objętość ale to nic niezwykłego - wszak narodziła im się konkurencja, tylko głupiec nie podjąłby żadnych kroków.

PS. NK-L2-LS, czy mi się zdaje czy to dobry temat na czat? xD

*
Kushin
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Chciał bym pomóc, już kiedyś byłem w JAZ ale musiałem odejść (miałem pewne powody)... Teraz wracam :) Tak jak wtedy chciał bym się zająć twarzami... Jak Coś to napisz do mnie Bartek...

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

A ja zapytam - po co? Przyszedłeś tak po kilku miesiącach nieobecności i chcesz znów dołączyć do grupy nie podając nawet malutkich powodów. Może przypomnę Ci, że jak do tej pory pojawiałeś się równie szybko co znikałeś nie robiąc praktycznie nic pożytecznego.

Nie obrażaj się na mnie, ja Ci tylko uświadamiam jak jest bo wolałbym abyś wreszcie porządnie wziął się do roboty i nie przestawać nawet, gdy Ci się znudzi bo tylko tak można doprowadzić projekt do końca.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Zresztą przydałyby się jakieś informacje o NK - projekt żyje czy nie bo zrobiło się strasznie cicho w tej sprawie...

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Projekt żyje tylko z czasem nie najlepiej i z moim dostępem do neta. Kushinowi za pomoc podziękujemy ;)

*

Kelly
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Jak tam z modem? Ostatnio coś 0 informacji ;)

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

j.w ale teraz święta, więc może coś nowego pokażemy.

*

XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Hehe dziś wigilia więc może zrobicie nam prezent i coś powiecie o Kalendonii. (Znając życie dziś wydadzą :DDD)

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

XBARTEKX pisze:
Znając życie dziś wydadzą

na to nie licz :D

*

XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Wiem wiem za dużo wymagam. No ale powiedziałbyś coś o projekcie bo mnie nerwy zżerają i ludzie myślą że projekt upadł :].

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Rzeczywiście w chwili obecnej tak to wygląda - nie ma informacji i nie wiadomo czy mod jest w ogóle tworzony czy nie... Druga sprawa to beta testy które były zapowiedziane eeee.... dawno temu a nic o tym nie wiadomo.

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Więc drodzy użytkownicy, sprawa wygląda następująco. W tym momencie pracujemy nad wszelakimi questami, postaciami, dialogami etc. prace idą narazie wolno ale to ze względu na moje problemy z internetem w ciągu tygodnia jak jestem w internacie. Staramy się jak możemy. Będą skończone dialogi to zajmiemy się za kończenie sektorów wgrywanie postaci etc. więc nie martwcie się JAZ jeszcze nie jedno pokaże :P

*

Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Ustaliliśmy pewną kolejność prac.
Robimy jedna rzecz, ale za to możliwie porządnie i dokładnie, żeby potem nie było dziwnych problemów. Obecnie nie robimy sektorów, a nie damy np. screena z odzywkami postaci. Prace też przyspieszą po mojej maturze.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

W opisie JA2: Nowa Kaledonia na JACenter pewien nowy użytkownik napisał następujący komentarz:
Cytuj:
Haha... zabawne... Bylem w Nowej Kaledonii rok temu. Bardzo ladna wyspa (wlasciwie wyspy). Bylo dosc fajnie, ale duzo transali. Lepiej duzo nie pic przed pojsciem na dziwki, bo moze sie okazac, ze to facet :D I ta czerwona ziemia... Powiedzcie chlopakom w AIM, zeby wzieli duzo mundurow (w szczegolnosci skarpet...), bo czerwonej ziemi nie dopiora... 4 miesiace, ktorych nie zapomne :D

Czy mówi prawdę czy też nie to inny temat choć ja osobiście raczej nie wierzę. Jednak sprawdziłem to i rzeczywiście, na Nowej Kaledonii jest czerwona ziemia. Poruszam ten temat ponieważ na wszystkich screenshotach z JA2: NK ziemia jest brązowa i ogólnie tereny bardzo europejskie, zupełnie różne od tych, które możemy obejrzeć na zdjęciach z wyspy. Tak więc, jeśli chcecie aby gra miała wspólnego z prawdziwą wyspą coś więcej niż tylko nazwę, powinniście porządnie przestudiować klimat Nowej Kaledonii.

Nowa Kaledonia (wyspa)
Obrazek Obrazek

Jagged Alliance 2: Nowa Kaledonia
Obrazek Obrazek

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna