Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 324 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
Bartek0511
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Prace idą szybko, mam dziś dobry ( a raczej noc :P ) to pokażę jeszcze jednego screena:

Obrazek

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Jakaś zniszczona speluna nad morzem (a przynajmniej tak mi się wydaje) :P Fajnie ty wygląda ale mam jedno ale - po co zapory przeciwczołgowe w (byłym?) porcie? No dobra niech będą jako bałagan ale przydałoby się wywalić tą na białym chodniku - nie widać cienia i wygląda jakoś dziwnie.

Drzewo w wodzie po lewej stronie też wygląda śmiesznie - widać otwór ale da się zobaczyć że nie jest zalane (a część powinna być pod wodą).

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

To jest zniszony port. A dokładniej L11 będziemy mieć tam dosyć ciekawe zadanie. A tak ogólnie to fajnie mi wyszły te pudła drewniane w wodzie - full animacja.

*

Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Pozwolę sobie cofnąć się do tych starszych screenów niż te z poprzednich stron, bo nie miałem okazji się wypowiedzieć :P

Jeśli chodzi o kominy - no tak, ściągnięte z Fallout'a, ale generalnie pasuja do Jaggeda... brakuje tylko elektrowni atomowej z tymi charakterystycznymi szerokimi kominami ;) Jak dla mnie plus, ale jak ktoś wspomniał (po przeczytaniu prawie całości już nie pamiętam kto...), faktycznie może zasłaniać zbyt duzy obszar gry... Gdzieś tam mi wpadły w oko też linie wysokiego napięcia - fajna sprawa, elektrownia z UB bez linii naziemnych wygladała dziwnie ;)
Co tam jeszcze widziałem i pamiętam... aha - łodki i samoloty - no cóż tego pierwszego zawsze mi brakowało w JA,a tego drugiego mi było za mało, więc jak najbardziej jestem na tak ;)
Poza tym jeszcze chyba jakieś elementy pojedyncze z Fallout tactics były - worki z piaskiem czy cuś takiego... Generalnie mi nie przeszkadza specjalnie, że "skopiowane". Murek z siatką też fajny :ok:

A w ogóle to witam tych, którzy mnie jeszcze pamiętają ;)

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

O emeryt Popuś :D , oczywiście że pamiętamy :P . Witam spowrotem na poligonie. Dzięki za miłe słowa, doda nam to więcej ochoty do pracy no bo nie byle kto skomentował naszego moda :-D

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Siema stary weteranie :D

OFTOP ON

Popuś pisze:
Gdzieś tam mi wpadły w oko też linie wysokiego napięcia - fajna sprawa, elektrownia z UB bez linii naziemnych wygladała dziwnie ;)

No dobra ale zauważ że tamta elektrownia została wybudowana w celu zasilania kompleksu rakietowego. W większości mieścił się on pod ziemią a nie był tak daleko od elektrowni więc mogli pociągnąć kable właśnie pod trawą :lol:

OFTOP OFF

*
Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Oj, szczegół :P Widziałeś kiedyś elekrtownie bez jednego kabla na górze? :-)
Swoja drogą ciekawe czy w NK linie będą ciągnięte od elektorwni do miast? :)

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Popuś pisze:
Swoja drogą ciekawe czy w NK linie będą ciągnięte od elektorwni do miast?

No ba, ale głupie pytanie :P

*

Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Bartek0511 pisze:
Popuś napisał/a:
Swoja drogą ciekawe czy w NK linie będą ciągnięte od elektorwni do miast?

No ba, ale głupie pytanie

Nie takie głupie jak się wydaje IMO - w końcu takowe linie nie musiałyby dobiegać aż do miast, ale stać w kilku sektorach obok elektrowni albo szłaby po prostu jedna linia niewiadomo skąd do niewiadomo dokąd... Dlatego pytałem czy będzie to zrobione w jakiś niegłupi sposób ;)

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Linie będą szły od elektrowni tak jak mówisz, prosto do miast.

*

Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Witam.

Nowa Kaledonia to modyfikacja do JA2 (jak wiadomo) tworzona przez grupę Jagged Alliance Zone, której jestem założycielem. Lecz pewnego pochmurnego dnia stała się straszliwa rzecz, otóż padł w moim komputerze dysk twardy (zmora modderów) i jak pewnie można się domyślić straciłem dane dotyczące Nowej Kaledoni. Zanim mnie zlinczujecie muszę jeszcze w końcówce postu napisać że posiadam kopię Nowej Kaledoni na drugim dysku. Więc nie ma co się martwić Nowa Kaledonia dalej jest tworzona i wszytkie znaki na niebie mówią że ta rozbudowana modyfikacja powstanie. Za wszystie zawały serca serdecznie przepraszam.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Tfu... oddech.... ;) niezły numer, awarie dysków to naprawdę "popularny powód" przerywania prac nad polskimi modami. Dobrze że masz kopię i zagramy w moda :-D

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Kto wie, moze i ten dysk pójdzie - gdybym tamtego nie pieprznął to byłby cały :P

*

Kelly
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Lepiej zgraj moda na mp3, cd, dvd, mp4, laptopa, palmtopa, i co tam bóg wymyśli bo dyski u modderów uwielbiają padać nie w wymaganym momęcie :)))))))

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Więc jednak sami widzicie że padające dyski to nie wymówka :diabel2:

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna