Grać nie grałem na razie ale jak zagram to dam znać czy te 9.9 to naprawdę wiarygodna ocena 
EDIT:
Grałem i jak na razie musze przyznać że ocena jest... troszeczkę za wyrost
Gra ma kiepsko wyglądającą instalkę (eh czepiam się szczegółów) ale menu jest już idealne. Sama gra - jest to typowa strzelanina tyle że TPP ale równie piękna co inne
Gra ma klimat i to się czuje - grafa jest ładna a wymagania nie za wysokie (chodzi u mnie na średnim AA oraz reszta na max bez zaciachów). Grając cały czas mamy coś w rodzaju motion blura - gra wygląda cudnie ale mnie po ok. 1 h grania trochę bolą od tego oczy więc grę należy odpowiednio dawkować 
Muzyka - MIODZIO! Od menu do każdej walki czekam aż usłyszę idealną muzykę. Autorzy świetnie przypasowali ją pod walkę

A tu kilka screenów które zrobiłem:
Menu:

Filmik (Intro)

Pierwszy poziom- strzelanina w klubie

Gra jest naprawdę fajna a dowodem na to jest to że chciałem tylko zobaczyć jak wygląda a grałem ponad godzinę (screeny zrobiłem w jakieś 5 minut, potem o tym zapomniałem
) a to już chyba coś znaczy...

Przeszedłeś demko więc domyślam się że wiesz jak z tego korzystać - ja czytałem klawiszologię i nadal nie wiem - byłbym uprzejmy gdybyś mógł mi to łopatologicznie wyłożyć
Zapewne sklep internetowy p2p ci pomógł