News 22.04.2007
Dwa dni temu na stronie Game Factory Interactive pojawiła się informacja o kolejnej ankiecie nw serwisie Absolute Games dot. gry JAZZ: Hired Guns, wcześniej znanej jako Jagged Alliance 3D. Po tym jak wybraliśmy nazwę, teraz wybierzemy okładkę!
Propozycje okładek znajdziecie pod tym adresem, a ankietę na prawym menu na stronie Absolute Games. Jak widać wśród okładek prowadzi propozycja nr. 3 Jednak jak ja miałbym wybierać którąś z okładek to wybrałbym tą pierwszą, jest najbardziej klimatyczna. Pozostałe takie byle jakie. Ale najchętniej to bym w ogóle nie głosował bo wszystkie wyglądają jakby były do gry o tematyce wiadomo jakiej. I dlatego wygrywa 4 opcja mówiąca, że wszystkie są fe. Ja też tak zagłosowałem.
Na okładce takiej gry powinien być żołnierz a nie jakaś pół naga modelka, która łamie się pod naporem broni. Dla mnie to jest idealna okładka - Zobacz. Jest super! I nie wiem jak Wy ale ja już napisałem do GFI aby dali tą okładkę

Ponadto zapraszam wszystkich do jedynej polskiej ankiety dotyczącej powyższych okładek. A co, rosjanie mają a my nie możemy mieć?
Te narody nieco się różnią więc warto sprawdzić co o tym sądzą polacy, ankietę znajdziecie nad tym postem. Jednak mimo to głosujcie w ankiecie na Absolute Games bo tylko tamta ma wpływ na wybór. Nie zapomnijcie uzasadnić swoich głosów bo inaczej wasz głos jest nie wiele wart. Zapraszam!Zobacz trzy propozycje okładek
Oddaj swój głos na okładkę na AG
Wybierz okładkę JAZZ Hired Guns - News
Zobacz idealną okładkę wg. Lena

)
.