Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
marcinl0
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Sierżant
Sierżant

Ogólna uwaga: są w Wildfire świetni darmowi są podstawą wygrania gry Hard szybko awansują i szybko dostępny jest cały komplet - chyba już po misji z żywnością Omerta Father Walker a na pewno po zdobyciu 2 miast (nie zanotowałem),

Miguel to sama podstawa core drużyny bojowej z NightOps Knifing bardzo dobrą siła inteligencją szybko u mnie osiągnął 9 poziom po zdobyciu Almy. Jeden z najlepszych bojowników w ogóle, chyba jedynie mój imp z NightOps expert psycho go przebija w boju.

Carlos też świetny ze skradaniem celny trochę brakuje mu siły ale rozwija się i tez osiągnął 9 poziom po Balime.

Dimitri pomimo nie za wysokiej inteligencji jest niezwykle przydatny expert w super celnym rzucaniu granatów noży i szybko rozwija mechanikę otwiera zamki naprawia - doszło do tego ze jak osiągnął 6 poziom jest teraz lepszy w boju od drogiego Magica wyjściowo na 5 poziomie. Szok.

Ira - tylko do szkolenia nie nadaje się praktycznie do boju.

*

Hanzea
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral

marcinl0 pisze:
Dimitri pomimo nie za wysokiej inteligencji

marcinl0 pisze:
Miguel to sama podstawa core drużyny bojowej

marcinl0 pisze:
Ira - tylko do szkolenia nie nadaje się praktycznie do boju.

Podnieść inteligencje Dmitriemu to chwila przy treningu umiejętności poza Zdrowiem (jak każdy przy 6 poziomie może rozbrajać dynamity i Rdx).
Miguel to opròcz Razora i Dr Q jeden z trz3ch najlepszych najemnikòw. Tylko oni mogą osiągnąć 100 energii, chodzić bez przemęczenia 10 godzin, i najszybciej regenerują energię podczas snu.
Ira przecież w Wildfire zyskała broń automatyczną zamiast Szkolenia więc jest tak samo dobra jak każdy najemnik (też łatwo ją podtrenować).

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie