Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
77grzyb
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Mam czystą wersję JA 2 UB i chciałem uruchomić na Straciatelli na Androidzie i gra się uruchomia i jest tylko ten początkowy niebieski napis po czym gra crashuje. Wyskakuje napis który załączam w pliku. Ktoś mógłby pomóc i powiedzieć coś doradzić?

Załączniki:
Screenshot_2026-01-05-14-52-36-269_com.lonelycatgames.Xplore.png
Screenshot_2026-01-05-14-52-36-269_com.lonelycatgames.Xplore.png [ 72.1 KiB | Przeglądany 70 razy ]
*

Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

1. UB nie działa na Stracciatelli – tam jest jeszcze długa lista rzeczy do zaimplementowania, żeby się tak dało grać.
2. Jak masz pytania o Stracciatellę, to pytaj na Discordzie, tam siedzą ludzie, którzy się nią zajmują, najszybciej pomogą.
3. Jak chcesz grać na Androidzie, to zobacz, czy Ci zadziała Winlator. Używam wersji 10.0 i działa bez zarzutu, ale chyba dużo zależy od posiadanego sprzętu.

*
77grzyb
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Jaahquubel pisze:
1. UB nie działa na Stracciatelli – tam jest jeszcze długa lista rzeczy do zaimplementowania, żeby się tak dało grać.
2. Jak masz pytania o Stracciatellę, to pytaj na Discordzie, tam siedzą ludzie, którzy się nią zajmują, najszybciej pomogą.
3. Jak chcesz grać na Androidzie, to zobacz, czy Ci zadziała Winlator. Używam wersji 10.0 i działa bez zarzutu, ale chyba dużo zależy od posiadanego sprzętu.

*

77grzyb
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Bardzo dziękuję za pomoc i apke. Gra działa, ale tak dziwnie mruga jakby sto razy na sekundę się odświezalo, ale będę bawił się z tymi opcjami graficznymi, może coś wyjdzie z tego.
Edit: zmieniłem sterownik grafiki ze standardowego na inny i jest ok.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie