Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
marcinl0
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Sierżant
Sierżant

Patch 1.2.0 Released - ktoś testował - jakie wrażenia ?

*

marcinl0
Sierżant
Sierżant

Niestety z najnowszą łatką nie działają poprzednie mody i nawet nie da się teraz rozwinąć-przesunąć ich listy w mod manager - a łatka wręcz zmusza do ich całkowitego powyłączania i to wszystkich modów. Wręcz wygodniej gra się w poprzednią wersję 1.1.1.a GOG - w tej wersji nie ma takich problemów z potrzebnymi modami. Trochę to bez sensu i wręcz zniechęca do grania w JA3. Czekam jednak przynajmniej na AKTUALIZACJA 1.3 - POWRÓT SKLEPU BOBBY'EGO RAYA - to dopiero odmieni grę.

Dodam jest już hotfix 1.2.1 - ale w sumie niewiele poprawia.

*

marcinl0
Sierżant
Sierżant

Jest już nowy fix 1.2.2 - ciekawe co faktycznie wnosi.

Wg mnie nadchodzący patch 1.3 z Bobby Rays to absolutne minimum i powinno tak być już od początku szczególnie przy brakach porządnej amunicji w JA3 - wielokrotnie o tym pisałem na oficjalnym forum i dobrze że Twórcy JA3 wczytują się w uwagi Graczy. Ale jak już czekać z poważnym zagraniem to - jak piszą na forach i przy niekompatybilności poprzednich przydatnych modów - aż do zapowiedzianej większej aktualizacji 1.4 (poprawiony widok satelitarny i inwentarz sektora) - a najlepiej aż do ostatniej zapowiedzianej poprawki 1.5 - wtedy już powinno się grać w JA3 tak dobrze jak to powinno być od początku. Ale rozumiem Twórców JA3 - przecież stworzyli po prawie ćwierć wieku całkowicie nową grę zasadniczo odmienną od legendarnego JA2 - "nie od razu Kraków zbudowano".

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie