|
| Kapral |
 |
-
-
-
|
Witajcie, oto mój sposób uruchomienia tej gry na Windows 10. Wersja Jagged Alliance 2 Wildfire PL v6.04 (build 25.10.05) z płyty Komputer Świat Gry.
Napisałem instrukcję najprościej i najdokładniej jak potrafię, może komuś się przyda.
1. Wpisać swój klucz na stronie https://ja2.de/wf/conv_ser2reg.php i nacisnąć "START". 2. Następnie skopiować tekst pomiędzy dwoma poziomymi liniami i wkleić go do notatnika. 3. Następnie kliknąć w notatniku "Plik" a z listy wybrać "Zapisz jako". 4. Wybrać gdzie ma być zapisany plik np. na pulpicie. 5. Ustawić nazwę pliku, jest ona bez znaczenia. Ważne, żeby na końcu nazwy było napisane ".reg" a nie ".txt" lub coś innego i klikamy "zapisz". 6. Teraz należy kliknąć dwa razy nasz plik i potwierdzić w wyskakującym okienku, żeby przekonwertowany klucz został automatycznie dodany do rejestru. 7. Usunąć lub zmienić nazwę plikowi "Intro.slf" w głównym katalogu gry w "\Jagged Alliance 2 Wildfire\Data". 8. Pobrać program "dgvoodoo2" i skopiować z jego folderu "dgvoodoo2\MS\x86" wszystkie pliki do głównego folderu z grą "\Jagged Alliance 2 Wildfire" (tam gdzie plik "WF6.exe"). 9. Ustawić plikowi "WF6.exe" w głównym katalogu gry w "\Jagged Alliance 2 Wildfire" we właściwościach "Uruchom ten program w trybie zgodności z Windows XP (Service Pack 3)" oraz "Uruchom ten program jako administrator". 10. Gra powinna już działać normalnie.
_________________ D: "Elliot! Ty idioto! Powtórz! Powtórz, "Jestem idiotą!" No, Elliot." E: "Ahem... jesteś idiotą, Wasza Wysokość."
|
|