przeszukałem wzdłuż i wszerz tę część forum, ale nie znalazłem odpowiedzi, więc postanowiłem zarejestrować i zapytać
Mój problem polega na tym, że kompletnie nie wiem JAK odciąć łeb zabitemu już terroryście. Nigdy nie wiedziałem jak się to robi, a grę mam już parę latek. Nigdy nie przechodziłem jej tak "od deski do deski" a teraz właśnie się za to zabrałem + do mojej standardowej wersji 1.05PL ściągnąłem sobie 1.13 PL (kozacka BTW).
Sprawa jest taka, że najpierw grając spotkałem Łowcę Głów, a później terrorystkę, zabiłem ją sprawnie, ale nie wiem co dalej zrobić. Mam maczetę w ręku, celuję w jej zwłoki, uderzam i nic. Nie widzę też żadnego polecenia dla najemnika, w stylu "obetnij głowę" czy coś.
Drugi raz grając nie spotkałem najpierw zleceniodawcy, tylko podczas walki w mieście MOM sama zaczęła do mnie strzelać (przypadkiem dostała kulkę w strzelaninie z armią) no to ją zabiłem. Po długich poszukiwaniach Carmena w końcu go znalazłem, dostałem zlecenie, maczetę, wszystko ładnie, wracam na miejsce, gdzie ją zabiłem i nic. ciała brak. minęły z 2 dni, więc pewnie się rozłożyła, a moje 10k przepadło, ale i tak dobrze byłoby znać odpowiedź na to podstawowe pytanie, tj.: JAK odcina się głowy?
Z góry dzięki za odpowiedź, na forum jeszcze pewnie nie raz zajrzę, bo dużo tu informacji