Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
micand1989
Post : 18 lis 2013 01:04
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1579
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Manuel (RPC) stoi w sektorze D14, niestety nie da się z nim nawet gadać. Każdy kto wie jak się za to zabrać żeby przywrócić go do życia - mile widziana pomoc.

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Starchris
Post : 18 lis 2013 20:36
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Które AR wykorzystujesz, to BETA czy stabilne?

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
micand1989
Post : 18 lis 2013 21:07
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1579
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Starchris pisze:
Które AR wykorzystujesz, to BETA czy stabilne?

Stabilna 1.4 (ściągnięte z naszego forum jak jeszcze działało :D hehe) dla 1.13 v4870

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Starchris
Post : 19 lis 2013 23:26
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


To już jest trochę wyższa szkoła jazdy, w każdym bądź razie wszystko już działa, tylko musisz wkleić z UB głosy Manuela i będzie po sprawie.

Załącznik:
Data-AR.7z [47.71 KiB]
Pobrany 108 razy

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
micand1989
Post : 20 lis 2013 12:07
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1579
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Starchris pisze:
To już jest trochę wyższa szkoła jazdy, w każdym bądź razie wszystko już działa, tylko musisz wkleić z UB głosy Manuela i będzie po sprawie.

Ale głosy będą po polsku, prawda?

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Starchris
Post : 20 lis 2013 12:19
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


No to zależy jakie głosy wkleisz, jak polskie to będą polskie, jak angielskie to angielskie.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
micand1989
Post : 20 lis 2013 14:37
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1579
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Wrzuciłem paczkę plików od Ciebie i postać ma już twarz. Teraz zostały dźwięki...znalazłem na płycie z JA2,5UB głosy Manuela i wrzuciłem je do katalogu...właśnie nie wiem gdzie to wrzucać, bo AR nie ma takiego katalogu. Wrzuciłem tak jak leciało do Data-1.13\Speech...ale niestety w trakcie testu zaraz po rozpoczeciu rozmowy wysypało grę. Tam prawdopodobnie trzeba będzie zmieniać nazwy plików (ok. 100-120 szt.)

PS w paczce od ciebie były pliki dot. NPC, ale przecież on jest RPC. Czy to ma tak być?


--------
EDIT
Zmieniłem nazwy plików (tak jak pisało w poradniku) tak żeby się zgadzały z numerem twarzy. Nadal wysypuje się.

_________________
Obrazek
Obrazek


Ostatnio zmieniony 20 lis 2013 15:16 przez micand1989, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Starchris
Post : 20 lis 2013 15:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


A no tak zapomniałem dodać teksty jak już staje się najemnikiem. Poniżej jest poprawna wersja. Co to jest 120 plików, kwestia paru minut, zmienić to ręcznie. Możesz posłużyć się programem Bulk Rename utility, opis poniżej

https://jagged-alliance.pl/artykul436/tw ... -imp-a/#17

EDIT - wcześniej był błąd.

Załącznik:
ja2.7z [66.73 KiB]
Pobrany 102 razy


Głosy wrzucasz do Data-AR.

U mnie działa bez zarzutu, to przeinstaluj grę, jak Ci nie chodzi.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie