SaviolaMaster pisze:
Witam, mam takie 2 pytanka.
1.Jak to jest, przy otwieraniu drzwi mogę m.in. otworzyć łomem, a takowego nie posiadam

Bronia otwiera czy czym? Dziwne.
momo78 pisze:
1. Wiem, że któryś nóż może posłużyć w charakterze łomu. Nie pamiętam jednak który. Sprawdź w opisach przedmiotów.
Nóż RAMBO. Dobry jest, no i nie zabiera tyle miejsca co łom.
SaviolaMaster pisze:
2. Jak dobrać odpowiedni sprzęt, tutaj mi chodzi o kamuflaż (jaki zestaw dla każdej sytuacji, tj. wood, desert, urban bo nie widzę części głowy dla deserta i urbana (wooda mam wszystko) oraz jak to jest z setem dla nocnych operacji? wood działa tylko w gęstej trawie, desert na piasku a ubran? a od nocych operacji? no i w końcu czy w nocy lepszy od nocnej czy np. urban w mieście ( a jak tak w jakiej sytuacji)) Tego rodzaju pytania generalnie, do tych co wiedzą, przerabiali to. No i na koniec jaki proponujecie plecaczek, nogawki itp.? Wybrałem medyczne na nogi i na kamizelkę od każdej kategorii kamuflażu.
Ubieraj się zawsze pod woodland-a. Piasek na pustyni ma też właściwości "wood and desert", czyli też działa woodland. Jak już leżysz gdzieś w krzakach to wciskając "F" tam gdzie masz kursor myszki, wyświetli Ci się info o możliwości ukrycia (cover: XX/100). Nigdy nie będzie 100/100, ale im wyżej tym lepiej. Powyżej 90 możesz obgryzać wrogom paznokcie u stóp. Ubierz się w Ghillie i do tego kamizelka flecktarn...powinno być 100% kamuflażu (ja tego zestawu używam i wystarcza mi tylko nóż
)
SaviolaMaster pisze:
PS: ktoś gdzieś pisał że to co jest na hełmie (czyt. noktowizor itp.) nie działa i jest tylko po to żeby miejsca nie zajmować. BZDURA. Jedna wielka bzdura. Działa, śmiga jak należy i ten najlepszy za 25000$ daje naprawdę pokaźny efekt.
A kombinacja SHIFT+N , która zamienia okulary na noktowizor (w nocy mam na hełmie okulary a w dzień noktowizor) i robię szybką podmiankę. Zrób screen-a jak możesz.