pierwsze pytanie brzmi:
Dlaczego gra po zainstalowaniu moda 1.13 uruchamia się właściwie za drugim razem? Za pierwszym wyskakuje błąd z apisem save. Oczywiście ma to miejsce tylko po instalacji potem jest wszystko Ok.
Pytanie drugie:
Instalowałem modyfikacje do 1.13 najpierw 1.13 Wildfire potem DBBMODA według tej instrukcji... :
vfs-virtual-file-system-t1746.html
gdy zainstalowałem wildfire ok gra działa ale nie lubie jak coś jest nie dopięte na ostatni guzik...
w ekranie firmy sirtech wyskakuje errori ekran w czerwonych napisach potem gra działa czemu tak się dzieje?
załączyłem zdjęcie.
Załącznik:
Być może coś źle zrobiłem w VFS ? Oto moje ustawienie :
Załącznik:
Pytanie numer trzy:
Wcześniej była mowa o jednej dowolnej modyfikacji wildfire lub DBBmod i za każdym razem robiłem to samo tak jak wkleiłem zdjęcie moich ustawień itp. i pojawiał się ten obraz. Teraz chce zapytać jak zainstalować obie modyfikacje na raz...
jak to się ma do pliku JA2ustawienia konfiguracyjne w którym zamieniamy :
VFS_CONFIG_INI = vfs_config.JA2113.ini
na przykładowo
VFS_CONFIG_INI = vfs_config.DBBMOD.ini
albo
VFS_CONFIG_INI = vfs_config.Wildfire6.06.ini
a co trzeba tutaj zrobić żeby mieć dwa mody na raz? w instrkcji nie było opisane...
Pytanie numer cztery :
Mam zainstalowany tylko świeży Ja2 1.13, jak instaluje na to np : Wildfira 1.13 to kopiuje już istniejący folder Data-1.13 w folderze c/JA2 i zmieniam jego nazwe na Data-Wildfire6.06 (tak mam u siebie) i kopiuje do niego zawartość patcha Wildfire 1.13 ?
PZDR.