Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3
Autor Wiadomość
Perry
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży

Tak do wersji 1.12 wszyscy RPC (oprócz Maddoga), służyli mi tylko do robienia samoobrony. Ale że w 1.13 jest już mobilna milicja nie zatrudniam więcej nikogo z RPC (oprócz Maddoga oczywiście)

*

Jolly_Waright_Beast
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Można założyć że Ira jako miejscowa lepiej radzi sobie ze szkoleniem miejscowych gdyż zna Hiszpański . Co do innych rebeliantów zawsze można użyć odpowiednich poprawk . Np . " Rabel Patch "

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Jolly_Waright_Beast pisze:
Można założyć że Ira jako miejscowa lepiej radzi sobie ze szkoleniem miejscowych gdyż zna Hiszpański . Co do innych rebeliantów zawsze można użyć odpowiednich poprawk . Np . " Rabel Patch "

Wszyscy RPC mają 30% bonus do szkolenia samoobrony.
Dlatego Ira jest potencjalnie najlepszym trenerem samoobrony w JA2, ponieważ ma podwójną specjalizację, wysoką inteligencję (więc szybko się uczy um.przywódczych), oraz rzeczony bonus (dzięki któremu szybciej szkoli jeden oddział, szkoli więcej oddziałów w jednostce czasu i zdobywa więcej doświadczenia, inteligencji i um.przywódczych).

*

a.c.aowiec
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

w wildfire ira mówi zaraz po za rekrutowaniu ze była zwiadowcą wiec do tego ją uzywam. dwa ingramy lub uzi na początek jak mam i wymiata a poza tum szybko się uczy i można jej wyrobić sile do 90 strzelanie 100 ,eplosives 100 medic 50 nie szkoli samoobrony bo do tego mam impa tak czy inaczej możną z niej zrobić ciężko opancerzonego szturmowca i tragarza zależnie od potrzeby ale jest to dość czasochłonne

*

biker666
Awatar użytkownika
Szeregowy

jak na początku zacząłem w JA2 grac to służyła tylko za medyka....w kolejnych grach na rożnych poziomach zacząłem ją doceniać...i ostatnio zawsze staje się silną częścią mojego oddziału:P

*

Assur-ad-mu
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Osobiście Ire uważam za dobrego medyka i tak ją traktuje. Na początku bierze udział w walce ale później przejmuje rolę szkolenia samoobrony w Drassen. Później po sformowaniu drugiego oddziału z miejscowej ludności staje się znowu członkiem drużyny jako dowódca/medyk. Lecz często jej zadanie później przejmuje Conrad z Almy. Kiedyś używałem jej jako snajpera/medyka. Lecz wydaje mi się że to jest złe połączenie.

Ira się szybko uczy a osobiście zanim zaatakuje Drassen to likwiduję pobliskie oddziały dzięki czemu mogę się lepiej uzbroić na atak. Do tego jednak czasu Ira staje się dobrym żołnierzem.

*

MSG
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

U mnie zazwyczaj nie opuszczała Drassen - zawsze zostawała tam szkolić samoobronę :P

Samir pisze:
w pierwszym poście staty 99 celności ? Z której to wersji gry wydarliście ?

Co do tej osoby to jej inteligencja to ściema. Grałem w JA2, JA:UB i teraz reaktywuję moją działalność w Wildfire-rze i ZAWSZE uczyła się najszybciej z całej ekipy. Mówię o każdej z cech. Babka to prawdziwy einstein i z jej tempem nauczania pod koniec mamy z niej prawdziwa zielona mambę arulco...

Z tego co widzę to może być wersja podstawowa przy użyciu sztuczki z oknem i nożem do rzucania bo zręczność też ma powyżej 90 ;)

Myślę że następnym razem wezmę ją dalej ze sobą skoro tak szybko się uczy, ale głównie z powodu jej tekstów z opisami sektorów :)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3