Stridingshadow pisze:
Kliknij zamek (skrzynia, drzwi, cokolwiek), i otworzy Ci się okienko z różnymi opcjami.
Będzie m.in 'otwórz', 'otwórz wytrychem', 'otwórz łomem', 'wyważ', 'otwórz ładunkiem wybuchowym', i 'otwórz kluczem'.
Jeżeli jakimś trafem nie uda się otworzyć drzwi kluczem, to możesz to zrobić za pomocą plastikowego ładunku wybuchowego (wypada mieć dobre umiejętności z zakresu mat. wybuchowych, i poprawić kopniakiem).
Nie wiem jak jest w Wildfire, ale w JA2 można było też przestrzeliwać zamki (w czym najlepiej sprawdzała się strzelba załadowana amunicją Buckshot/Loftka).
Spokojnie, znam komendy, żaden klucz nie trybi. Nie chodzi mi by dostać się do hangarów tylko żeby otworzyć skrzynki, hangary już otworzyłem kluczami. Ładunków wybuchowych nie mam, a gdybym miał, nie marnował bym ich na tyle skrzyń, kopniakiem nie idzie, Shadow ma 93 siły i nie otwiera aż do utraty energii. W sektorze obok zostawiłem kupę naboi do strzelby i strzelbę chyba też, spróbuje ale z tego co pamiętam, zamków w drzwiach nie zawsze szło przestrzelić.