Jagged Alliance Center - Forum

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

GrU pisze:
no ostatnio oglądane to w ciągu 2 miesięcy jakoś tak wieczorne seanse wakacyjne + kino i się uzbierało

ano, ano :)

Ostanio ogladałam serial Caprica to prequel serialu Battlestar Galactica.
Troszeczke sie rozczarowałam.

Moja mała "pasja"

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

jeszcze mi frajdę sprawia "odkrywanie" idiotyzmów w filmach
teraz oglądam "Frozen" 3 ludzi utknęła na wyciągu krzesełkowym, pomijam fakt że żadne oczywiście komórki nie ma, ale skok z kilku/kilkunastu metrów centralnie na 2 stopy a że to połowa filmu to wiadomo że się połamie, po tym jak koleś się połamał jego kumpel wpadł na pomysł przejścia po linach do słupa z drabiną, pytanie dlaczego przy pierwszej próbie przesuwał dłońmi po linach przez co pociął sobie łapy i zawrócił ale jak drugi raz próbował to już jak każdy myślący człowiek przekładał ręce, i tak żeby coś się działo kolejny film robi z amerykanów kompletnych idiotów.

*

Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

to cos w rodzaju "rodzielmy sie, bedziemy szukac tego potwora"... a potówr wykancza wszystkich po kolei bo sie idioci rodzielili obnizajac swoja skutecznosc bojawa

albo

Jakie jest najniebezpieczniejsze miejsce w amerykanskim filmie?
Odpowiedź: prysznic

Moja mała "pasja"

Ostatnio zmieniony 19 wrz 2010 11:16 przez Olinka, łącznie zmieniany 1 raz

*

Ormus n2o
Plutonowy
Plutonowy

Lol. Gru jak przeczytałem listę filmów to się uśmiałem dobrze. Bo moja wygląda prawie identycznie. Nie obejrzałem z listy tylko Hot Tub Machine i właśnie You Don't Know Jack.

@Update
https://www.youtube.com/watch?v=CmwRQqJsegw&ob=av2e
Utwór pewnie znany wszystkim. Pomimo, ze jest trochę w stylu Pop to i tak mi się dość mocno podoba. A wam? Dawajcie jakieś linki ciekawe.

Ostatnio zmieniony 20 wrz 2010 17:11 przez Ormus n2o, łącznie zmieniany 1 raz

*

wierzba
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

witaj olnka :lol: sorki ze teraz dopiero odpowiadam(moze to tak troche poza tematem). widze ze temat jakos sie nie rozwija. bo pomysł calkiem ciekawy jest

*

Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

wierzba pisze:
witaj olnka :lol: sorki ze teraz dopiero odpowiadam(moze to tak troche poza tematem). widze ze temat jakos sie nie rozwija. bo pomysł calkiem ciekawy jest

Ja mam teorie na ten temat :):):)

Nie rusza sie bo tu sa faceci, praktycznie sami ;0
Zapewniam Cie jakby to było forum kobiece to byłby to temat główny :0

Ale musze przyznac, że i tak rozwój watku przeszedł moje najsmielsze oczekiwania :)

:ok:

Moja mała "pasja"

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

ja jestem jak w transie po odsłuchaniu płyty słonia "DEM6N6L6GIA", słucham i słucham i bez dwóch zdań płyta roku, ba płyta ostanich kilku "roków"
https://www.youtube.com/watch?v=YJwCvoCW414, spodziewałem się że płyta słonia będzie super ale że aż taki rozp***** mi w głowie zrobi to szok

*

Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

GrU płyty nie śłuchałam... przyznaje bez bicia :)

Na razie nie moge puscic nic na głosnikach bo sie ludzie zleca :)

Ale fakt, że cos sprawiło Ci taka radosc zasługuje na uwage :):):)

Moja mała "pasja"

*

aszek
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

*

Ormus n2o
Plutonowy
Plutonowy

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

tak się zastanawiam nad zjawiskiem "deja vu", nie wierzę w duchy, bogów, wampiry, uczciwych polityków, wróżki itd, ale to wrażenie że to już było a nawet możliwość domyślenia się co się stanie za 5 sec bo przecież to już było, wykracza poza moje rzeczowe pojmowanie świata, ktoś coś wie, jakiś naukowiec prowadzi badania na ten temat ?

*

Aver
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

GrU pisze:
tak się zastanawiam nad zjawiskiem "deja vu", nie wierzę w duchy, bogów, wampiry, uczciwych polityków, wróżki itd, ale to wrażenie że to już było a nawet możliwość domyślenia się co się stanie za 5 sec bo przecież to już było, wykracza poza moje rzeczowe pojmowanie świata, ktoś coś wie, jakiś naukowiec prowadzi badania na ten temat ?

Czytałem o tym artykuł, już dość dawno temu, w "naukowym" czasopiśmie, tłumaczone tam było mniej więcej tak iż czasem powstaje w mózgu anomalia że zapisuje na bieżąco daną chwilę która się teraz dzieje w "głębokiej pamięci" przez co nam się wydaje że to co się dzieje teraz wydarzyło się już kiedyś. Natomiast świadomość że wiemy co się wydarzy za jakieś ułamek sekundy, wynika z podświadomych zdolności analitycznych. Tj. analizujemy to co się dzieje i jesteśmy w stanie stwierdzić co się mniej więcej zaraz wydarzy.

Mogłem trochę przekręcić, ale mniej więcej o to chodziło.

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Czyli 2 identyczne procesy mózgowe w jednym momencie w tym ten właściwy opóźniony o 0.00000001 s ?

*

Aver
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Dokładnie. Choć to jest tylko teoria. Ponoć najbardziej prawdopodobna, ale wciąż teoria. Naukowcy wciąż nie są w stanie w 100% rozszyfrować mózgu, a nawet ciężko zebrać ewentualny materiał o aktywności mózgu podczas Deja Vu ze względu na rzadkość występowania.

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

to jest fenomen tej firmy, gra wyszła w 2000 roku, nadal są do niej patche robione, wczoraj był reset rankingu i po 10 latach ...
Obrazek
a pokazuję to bo po 5 latach przerwy też wróciłem się pobawić na battlenecie :D

*

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów. Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna