Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Ripper
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Przede wszystkim chciałem się przywitać bo nowy jestem więc elo :)
Do rzeczy co jakiś czas instaluje se 1.13 i sprawdzam jak się gra i jest fajnie, ale zauważyłem w kilku tematach ciekawe screeny, widać na nich statystyki broni bądź kamizelki z dokładnymi parametrami opisanymi poniżej ( bonusy co i za co na +/- ) co to za mod ? mam najnowsze 1.13 z SVN i nimam tego :(
Pamiętam też że przy starcie nowej gry można było włączyć nowy system Inventory ale z jakiegoś powodu też tego niema, ale za to jest fajny nowy system STAT PROGRESS ;p wytłumaczy mi ktoś co jest grane ?;p

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Ripper pisze:
Do rzeczy co jakiś czas instaluje se 1.13 i sprawdzam jak się gra i jest fajnie, ale zauważyłem w kilku tematach ciekawe screeny, widać na nich statystyki broni bądź kamizelki z dokładnymi parametrami opisanymi poniżej

To się nazywa 'enhanced description box', trzeba to włączyć w opcjach.

Ripper pisze:
Pamiętam też że przy starcie nowej gry można było włączyć nowy system Inventory ale z jakiegoś powodu też tego niema, ale za to jest fajny nowy system STAT PROGRESS ;p wytłumaczy mi ktoś co jest grane ?;p

Ostatnio nie grałem w v1.13, ale jeżeli nie masz włączonego podczas gry 'new inventory system' to znaczy, że pewnie coś źle zainstalowałeś.

*

Ripper
Starszy sierżant
Starszy sierżant

enhanced description box mam to zaznaczone w opcjach ale niema tych dokładniejszych statystyk, broni i pancerza :(
i wszystko zainstalowałem dobrze ;] zgodnie z instrukcją SVN

EDIT: widzę ze chyba nie doczekam się odpowiedzi ;p

Ostatnio zmieniony 25 wrz 2010 21:48 przez Ripper, łącznie zmieniany 2 razy

*

Ormus n2o
Plutonowy
Plutonowy

To o czym mówisz to wczesne wersje alpha UDB. Jest on częścią nowego HAM 4.0. Jest on w fazie wczesnych testów i jest on odpowiednikiem EDB ale bierze pod uwagę nową balistykę dodaną w HAM 4.0. Trzeba poczekać trochę bo na razie nie jest ona do grania :P. W wersji 4.1 będzie duuużo nowych rzeczy jak na przykład magazynki jako pojemniki albo mapa patroli milicji. Jeśli chcesz mieć najnowszą wersję (nawet nowszą od tej z SVN) to sciągnij to
http://www.mediafire.com/tais113stuff#1,1
wybierz plik
SCI_SVN1238_MPSVN3691_Vanilla113_20100916.7z
i zainstaluj na czystego Ja 2.

*

Tan
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Ja się nie znam w mody grywam od niedawna, ale wydaję mi się, że te dokladniejsze statystyki broni i pancerza, są już w wersji 1.13 która jest na jacenter.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie