-
-
|
Witam, mam następujący problem. Otóż bezproblemowo połączyłem 1.13 z UC, zgodnie z instrukcją z pliku instalacyjnego, gra się fajnie i generalnie nie ma błędów poza jednym denerwującym- ni z tego ni z owego potrafi się zawiesić ot tak:/ Nie ma reguły kiedy się to stanie, po prostu nagle np. na ekranie strategicznym- wiesi się, przy wchodzeniu do sektora i ładowaniu mapy/ wybieraniu pozycji początkowej przy ataku- wiesi się, przy odpieraniu ataku przez samoobronę- wiesi się, przy kończeniu swojej tury- wiesi się itp. Jest to strasznie denerwujące i kompletnie odbiera przyjemność z grania bo nie znam ani dnia ani godziny kiedy się to stanie, mało tego są takie momenty kiedy zawiesi się zawsze przy jednej akcji np wchodzeniu do sektora i chociażbym się skręcił nie jestem w stanie temu zapobiec, pomaga tylko wczytanie poprzedniego sejwa i zrobienie tego czy owego inaczej:/ kiedy już dojdzie do zawieszki wygląda to tak, że wszystko po prostu zamiera, muzyka gra dalej normalnie i na odblokowanie komputera pomaga tylko ctrl+alt+del. Próbowałem instalować inne interfejsy, zmieniać rozdzielczość, synchornizację pionową w configu, ustawiać zgodność ze starszymi windowsami ale to nie pomaga. Używam windowsa 7 professional i mam najnowszą wersję UC 1.13, a zwykłe 1.13 w wersji Build 1.13.3287, 09.10.23, gram na klasycznym interfejsie z JA2, nie pasuje mi ten nowy. Proszę o pomoc bo inaczej zanim skończę grę wyjdę z siebie
|
|