M'cin pisze:
Pozwolę sobie wtrącić parę słów. Postów Perry'ego przeczytałem kilka tych z polityki. Zupełnie nie kumam jego podejścia. Nie wiem, co mu zrobili mundurowi. Może zamknęli go na 24, bo mieli złe humory, może pogrozili kuratorem za demolowanie przystanka, a może po prostu jest zwykłym fakdesystemem albo gangsta i nie lubi ich "bo tak". Ale jak ktoś krzyczy, ze łamie się jego prawa i obraża tych, co mają nie doprowadzić do naruszeń, to jest to trochę niedojrzałe.
poza tym sam modkuje tu czy tam i wiem, że takie sytuacje są najbardziej wkurzające. Ktoś ma ewidentnie w d... zasady i regulamin i ich nie przestrzega. Pofatyguje się administracja, upomni go raz czy dwa, nic,on dalej robi swoje, tym razem z sadystyczną premedytacją. dostanie warna, bana, wróci i jeszcze będzie uważał się za poszkodowanego. Uch!
Panie Perry, jak nie zgadza się pan z regulaminem, to się sugeruję zmianę. Jak się administracja nie zgodzi, to się go przestrzega w takiej formie, w jakiej jest, albo się nie korzysta z forum. Jeżeli ma pan go łamać i fochać za późniejsze bany to... no nie napiszę, co myślę o takim zachowaniu, bo sam bym naruszył zasady. Dziękuję.
Chętnie przeczytałbym co na ten temat ma do powiedzenia Perry.
Perry pisze:
Ależ ja w zupełności nic nie mam do regulaminu tylko do tych którzy go stworzyli, a sami się go nie przestrzegają, po za tym w żadnym wypadku nie uważam, abym go w jakikolwiek sposób naruszył w temacie polityka.. Dziękuję..
O kogo konkretnie Ci chodzi?
O naruszeniu jakich elementów regulaminu i w którym miejscu mówisz?
Len pisze:
Zaraz, zaraz. Nie bądź taki do przodu

Regulamin napisałem ja, bluźnierco!

Sorry, myślałem że regulamin pisał admin.
Perry pisze:
Czy napisał go Len czy Sąd Najwyższy to nie zmienia faktu, że go nie złamałem, a zostałem ukarany.. A to mnie bardzo irytuje.
Poniekąd złamałeś regulamin.
Redakcja oraz niektórzy użytkownicy uważają, że niektóre Twoje posty w temacie 'polityka' nie mają głębszego sensu.
Tym samym podpadasz pod:
Regulamin Forum JACenter pisze:
8. Jeśli nie mamy nic do powiedzenia to najlepiej nic nie mówmy. Posty nic nie wnoszące do tematu będą kasowane.
Ponadto masz paskudny zwyczaj schodzenia z tematu, zaczęliśmy rozmawiać o słuszności ustroju jakim jest demokracja, a skończyliśmy na sporze o lata w jakich pełniła służbę husaria. To z kolei podlega pod:
Regulamin Forum JACenter pisze:
5. Posty piszemy na temat i możliwie bezbłędnie aby każdy nas zrozumiał. Do rozmów o wszystkim jest dział HydePark.