Mam problem z kierownicą do komputera, jest to Supercharged Superme z Manty. Jest to nie pierwszy raz, 3 razy mi się tak działo ale za każdym razem naprawiała się sama przy którymś włączeniu komputera. Gram sobie a tu nagle kierownica przestaje dział. Cały czas pali się na niej czerwone światełko, czyli tak jak trzeba, ale nie działa. No więc wyłączam komputer, odłączam, włączam, włączam komputer, pali się zielone światełko. Powinno się palić przez chwilę, potem przeskoczyć samo na czerwone, a pali się cały czas i do tego nie mogę zmienić trybu na Analog żeby się zapaliło czerwone i żeby można było grać
Do tego komputer wykrywa ją jako jakieś urządzenie ale nie rozpoznaje jej jako kierownicy. Wchodząc w panel sterowania/drukarki i inny sprzęt/kontrolery gier, nie ma jej tam, a powinna być jako Dougle Vibration Controler. Czy może coś nie łączyć
Powiem jeszcze, że od dłuższego czasu nie działa mi wajcha od biegów. Kierownica ma już 5 lat ale jest świetna, dobrze leży w rękach i ma okładziny z materiału skóropodobnego. Trochę to skomplikowane, proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Kupię ją pod koniec sierpnia, bo wtedy jest zniżka na wszystko o 30%