Nie ma co ukrywać, zdanie kobiety jest tutaj na pewno ważniejsze bo w końcu powinna wiedzieć lepiej niż my, dlaczego nie grają w JA.Czy to brutalna rozgrywka? Krew? Nie sądzę, jak na moje oko kobiety uważają to za stratę czasu, chociaż z drugiej strony jak się im Simsy pokaże to rypią pół dnia i nagle czasu nie mają
Chociaż przyznam się, że też kiedyś grałem w Simsy ale raczej z powodu braku gier (bo z procesorem 266Mhz znaleźć gry było conajmniej trudne), chociaż podobało mi się 
No ale nie o simsach tu mowa. Dlaczego w Jagged Alliance grają tylko mężczyźni? Jakie jest wasze zdanie? Liczymy szczególnie na odpowiedź Suicidegirl

Sama dzielnie grałam w ET, ale to już przeszłość; obecnie nie mam na to czasu. Myślę, że dziewczyny w ogóle mniej grają. W sumie ze mną jest podobnie - komputer służy mi już tylko i wyłącznie do gazety.pl, poczty i czasem GG/Skype. A poza tym, że JA jest grą wojenną, to jest także fantastyczna pod względem fabuły i elementu RPG. I to mnie w niej chyba najbardziej fascynuje.