momo78 pisze:
w misji snake idziesz do kustosza muzeum tam w tym "pierwszym" miescie i on daje ci koszyk z jadowitym wężem i ty zanosisz koszyk do biura policji i klikasz na biurko zeby postawic koszyk. wychodzisz, czekasz chwile i wąż zabija komisarza. Jest po cichu, nikt nie wie, że to ty, jest git.
To dobrze, bo już myślałem że będę go musiał rozstrzelać na oczach całej policji w mieście
Misję wykonałem, bardzo prosta. Jednak, skoro ofiara jest już takim ignorantem to mogła by chociaż się odwrócić, albo wyjść z pomieszczenia, kiedy jej podkładam węża pod biurko 
momo78 pisze:
BTW. Ciesz sie Len misjami u rebeliantów aż Ci się nie zrobi taki jeden mały bug(!). Właściwie to módl się, żeby ci się nie zrobił
Mów albo każę cię wychłostać 
Co do misji z Barrerą to skrzynki przeszukałem wieki temu. I pewnie stąd problemy. Wtedy nic nie zwróciło mojej uwagi, wiec nie widziałem potrzeby aby tam zaglądać jeszcze raz. Jeszcze tylko potwierdzić u Rebengi i wykonane
Dzięki za pomoc.
Svean pisze:
Względem misji to i ja mam pytanko:
Jest taka misja Brotheros to Banditos (czy jakoś tak) - dostajemy od gościa w Sangradzie otoczonego przez ochroniarzy, potem trzeba pogadać z Jesusem Amoralesem w Ciudad-del-Oro
Ja już to dawno wykonywałem, jednak moje zadanie ograniczyło się do pogadania z Amoralesem (nie było łatwo go nakłonić). Ten wyruszył ze swoją ekipą (nie wiem gdzie, ale chyba do sektora obok). Ja tylko wróciłem do zleceniodawcy, opowiedziałem mu i dostałem kasę. Tyle. Nawet nie pojawił mi się żaden sektor obok Ciudad-del-Oro.