Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
lukasamd
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik

Chcieliście, chcieliśmy, ale jakoś nie doszliśmy do porozumienia...
W takim razie mamy dla Was prezent, mamy nadzieję, że się spodoba:

Cytuj:
W sierpniu informowaliśmy, że nad polską modyfikacją Last Stand zbierają się ciemne chmury. Z powodu małego zainteresowania oraz braku chęci do pracy, projekt stanął w miejscu. Kierownictwo grupy Iron Squad, która tworzy moda zapewniło jednak, iż podejmie ostateczną próbę uratowania projektu, po tym nastąpił nabór do szeregów zespołu. Dochodzą do nas jednak niepotwierdzone plotki, mówiące o wielkim zamieszaniu dotyczącym Last Stand – najprawdopodobniej udało się zebrać nowy zespół, który już intensywnie pracuje nad modyfikacją…

Zmieńmy jednak temat. Po niezbyt udanym VI czacie fanów Jagged Alliance, który odbył się w maju z okazji trzecich urodzin serwisu, dyskusja na ten temat ucichła na dłuższy czas. Na początku września pojawiły się jednak pytania – a może by tak zorganizować kolejne spotkanie? Próbowaliśmy zebrać zdanie chętnych, próbowaliśmy ustalić termin, niestety wszystko na marne... Z powodu zamieszania jakie dotyczy tak ważnego polskiego projektu zdecydowaliśmy się jednak na całkowicie odgórne narzucenie daty - VII Spotkanie fanów Jagged Alliance rozpocznie się już w piątek 23 października o 19.00!

Zaskoczeni? Trudno Wam się nie dziwić, jednak po wynikach ostatniej takiej imprezy postanowiliśmy rzucić karty na stół i zaryzykować poprzez poinformowanie wszystkich w ostatniej chwili. Chętni którzy do nas dołączą, z pewnością nie będą mieli czego żałować – to świetna okazja, aby zapytać osobiście autorów Last Stand, co właściwie dzieje się z tym projektem. Oczywiście wstęp jest wolny i nie wymaga żadnej rejestracji, wystarczy wejść na chat i podać nick. Zapraszamy!

Co Wy na to? :D
Jak ktoś mi powie, że "jak na lato" to będzie miał nieprzyjemności :-D

*
mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Oprócz LS, chat można wykorzystać aby w końcu ustalić jakiś termin dla rozgrywki multiplayer ;)

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Chętnie pogadałbym też o 7.62 xD

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

No to chat mamy już chyba za sobą... skończył się dosyć szybko i moim zdaniem po raz kolejny był nieudany - ledwie kilka osób...
Zgodnie z tym co pisałem na samym spotkaniu, więcej podobnych spotkań nie zamierzam organizować, no bo po co? :|

Załączniki:
Komentarz: Zapis rozmów z VII Chatu Fanów Jagged Alliance
zapis_rozmow_vii_chat.zip [25.72 KiB]
Pobrany 218 razy
*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Co do czata. Jestem zadowolony, było lepiej niż na innych. Przede wszystkim dlatego, że nie było kilkuminutowych przerw w rozmowach, jak to się zdarzało na poprzednich. Cały czas ktoś o czymś mówił, cały czas był temat - i to było fajne. A to, że temat JA, 7.62 i podobnych nie ciągnął się cały czas to nic, przecież nie jedną rzeczą człowiek żyje. Goście raczej stali, plus maras11 i blackmasoon którzy chyba pierwszy raz zawitali.

Aha, i jeszcze jedno:
Cytuj:
[Wigen] 21:00: JA 2 już jest na PSP
[lukasamd] 21:00: JA1
[Wigen] 21:00: Sorry JA 1

Nie dość, że JA1 pomylił z JA2, to jeszcze pomylił konsole DS z PSP :->

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No, co każdemu się może pomylić aczkolwiek nie powiem że pisałem pod wpływem emocji :D

*

Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

no i omineło mnie cos a jednak ehhhh życie

Moja mała "pasja"

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie