Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 233 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
Lecter
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Len pisze:
UC zbliżył się do granicy możliwości, przebić go będzie naprawdę trudno.
Ale dla Renegade punktuje silknik i tweaki 1.13, a to dużo znaczy :diabel:

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Lecter pisze:
Ale dla Renegade punktuje silknik i tweaki 1.13, a to dużo znaczy

Len pisze:
a niedługo także i UC będzie na 1.13.

Więc niczego to nie zmienia.

*
Lecter
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Len pisze:
a niedługo także i UC będzie na 1.13.
ło
zanim UC dostanie silnik 1.13 to już każdy będzie grał w renegade, a o UC wszyscy zapomną

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

No nie powiedziałbym. UC ma już sławę, jest znany każdemu fanowi JA. RR dopiero się pokazuje a daleko jeszcze do skończenia tego moda. Przystosowanie moda do patcha 1.13 to nie jest aż taka trudna sprawa, to co tak wszystko przedłuża to pewnie ten plik exe do którego muszą wprowadzić zmiany z UC.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Poza tym zauważmy jeszcze jedno - UC ma już spolszczenie a nie każdy zagra w angielską wersję RR (ja zagram :D) więc częśc osób będzie musiała poczekać aż IS zrobi spolszczenie... :D :D :D

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Lecter pisze:
zanim UC dostanie silnik 1.13 to już każdy będzie grał w renegade, a o UC wszyscy zapomną

Poza tym, co moi poprzednicy dodali, uwazam, ze nie ma co zapowiadac upadku UC, poki RR nie wyszlo. Half-Life przed premiera tez mial byc najwspanialsza gra swiata, i co? Moze porownanie niezbyt trafione :P , ale poprodtu jestem tego zdania, ze nie ma co oceniac gry, poki sie w nia nie zagra.

edit do posta ponizej: mi wlasnie chodzilo o HL2, zapomnialem dopisac numerka.

Ostatnio zmieniony 24 sie 2006 18:53 przez nemrod, łącznie zmieniany 1 raz

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Ja też dam o Half-Life ale 2. Kiedy nadchodizły premiery HL2 i Doom 3 wszycy mówili że albo jedna albo druga gra będzie najlepsza grafiką muzyką itp... Wszytskie inne gry miały paść. Co się okazało - NIECO szybciej wyszedł nieznany Far Cry który po premierze HL2 i Dooma 3 okazał się po prostu od nich lepszy (np. dostal dychę w CDA). Tutaj jest cos troszeczkę podobnego (moze ktoś w tajemnicy robi UC2 ? :D ).

PS: Sorki za mały offtop.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Taa... Doom 3 niby taki wspaniały a w konkursie na najlepszą grę roku (organizowany przez najstarsze czasopismo na świecie o grach), a pokonał go polski Painkiller. Mało tego, że pokonał, zdobył pierwsze miejsce.

A UC2 nie powstanie prawie na pewno. Z tego co wiem, a mówił mi to Rude Dog, grupa JA2MOD Squad już nie istnieje. A przynajmniej jest nieaktywna, ale to na jedno wychodzi.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

No ale moze powstanie kiedyś nieoficjalna część (nieoficjalnego dodatku do JA2) Urban Chaos 2 :D Moze jakiaś inna grupa to zrobi - pomarzyć zawsze mnożna no nie? :)

A co do Renegade - jeżeli nie wyjdzie w tym roku to MUSI wyjśc tak jak będą ferie zimowe :D chyba oczywiste....

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

lukasamd pisze:
A co do Renegade - jeżeli nie wyjdzie w tym roku to MUSI wyjśc tak jak będą ferie zimowe :D chyba oczywiste....

Wcale nie musi. Rzecz jasna to chyba najlepszy zimowa pora na wydanie. Ale UCPL też miało wyjść w ferie, a ostatecznie wyszło wiosną przed przerwą świąteczną. W grupie amatorskiej wystarczy, że jedna osoba nie zrobi tego co miała aby całą resztę opóźnić i cały plan rozwalić.
Zatem wcale nie zdziwie się jeśli modyfikację ujrzymy dopiero za rok.

*
Grizzli
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

lukasamd pisze:
No ale moze powstanie kiedyś nieoficjalna część (nieoficjalnego dodatku do JA2) Urban Chaos 2 :D Moze jakiaś inna grupa to zrobi - pomarzyć zawsze mnożna no nie?

Np. Iron Squad :D Nie, no oczywiście żartuje- przecież macie chyba inne projekty na głowie :P

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Zobaczcie na ten screenshot. Łodzie to żadkość w modyfikacjach, a tutaj będziemy mieli jak dotąd najmniejszą i największą :->

Zobacczie także na ostatni post (08-23-2006 07:48 AM) Scorpiona w tym temacie na forum Bears Pit ;)

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

W galerii pojawiły się 3 nowe screeny:

http://www.amdklan.info/jagged/jacenter ... p?album=11

Jak widać RR ma naprawdę bogaty zbiór titlesetów, na jednym ze zdjęć jest pokazany edytor a w nim żaglówka.

A właśnie - skoro gra będzie tak rozbudowana to możliwe że będzie potrzebne powiększenie sektorów - aktualne są chyba nieco za małe jak na wstawienie wybrzeża z portem.

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2006 17:10 przez lukasamd, łącznie zmieniany 1 raz

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Na Bears Pit ukazał się nowy screenshot, tym razem ruchomy. Ukazuje on platformy wiertnicze i... ogień płonący na ich szczycie. Co prawda ogień nie jest pierwszej jakości, ale dobrze wiem jak trudno znaleźć animację ognia.

Ps. Nie zwracajcie uwagi na kiepską animację (czyt. przeskakiwanie). Spójrzcie na Ice'a, on też przeskakuje więc to wina raczej małej ilości klatek.

Screenshoot - Platformy wiertnicze

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Następna