Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 308 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Następna
Autor Wiadomość
nemrod
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Prosta i skuteczna taktyka Ferrari, dzieki czemu Massa ma jeszcze szanse na tytul. Mysle jednak, ze Lewus Hamilton jest na tyle mocny, ze tytulu nie odda, a na pewno nie w taki glupi ;) sposob jak rok temu. Jezeli bedzie nadal jezdzil w dobrym zespole (a McLaren nim jest, no moze troche oszkiwal :P) to moze wygrywac prawie wszystko przez kilka nastepnych lat. Kubica oczywiscie powinien pozostac w gronie najlepszych, tylko powinien juz imo zmienic zespol. BMW jest silne, ale ma jeszcze malo doswiadczenia mimo ogromnego postepu jaki sie w tym zespole dokonal. Dalej tez ciezko oprzec sie wrazeniu, ze Kubica w tym zespole nie jest najwazniejszy. A byc powinien

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Forza Juve! Forza Allesandro!

W sts był kurs 4 90 zł na wygraną JUVE ,a 1 40 na Real ..i co ;p ?

^^ Szaliczek Juve dumnie okrywa moją szyję ^^

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

zadra666 pisze:
W sts był kurs 4 90 zł na wygraną JUVE ,a 1 40 na Real ..i co ;p ?

obstawiłeś? Bo po meczu to każdy mądry...

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Del Piero ma ostatnie podrygi przed śmiercią (sportową) akurat na real trafiło ... :(

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Obstawiłem , bo jestem zagorzałym fanem JUVE ... zresztą ZAWSZE stawiam na Aleksa i ekipe ;p

Raczej więcej na tym wygrałem niż przegrałem :)

GrU pisze:
Del Piero ma ostatnie podrygi przed śmiercią (sportową) akurat na real trafiło ... :(

Jeszcze ze 2 sezony ;p
Juventusowska 10 poczyna sobie cały czas tak znakomicie, choć teraz uciekającą młodość nadrabia techniką:)

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

kurcze, Endrju Golota znowu nie dał rady. Kontuzja wycofanie się po 1 rundzie...

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Hmmm taka nasza niespełniona gwiazda boksu. Za wiele nie osiągnął , ale wszyscy Polacy wiedzą kim jest ...

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Nie jest to najlepszy sezon dla Adama Małysza. Szkoda, pamiętam jak 2 lata temu wygrywał konkurs za konkursem. Ale oczywiście mądrale z góry zawsze wiedzą lepiej i nie przedłużyli kontaktu z Hannu Lepistoe. Tak jest zawsze, dopóki wygrywamy to jest dobrze, ale wystarczy chwila słabości a trener wyląduje na bruku. I ja się pytam - jak ma być dobrze, w jakimkolwiek sporcie, skoro bez przerwy są zmieniani trenerzy? Tak to właśnie się dzieje jak człowiek jest zachłanny i zawsze chce lepiej.

Ale ostatni występ w Zakopanem nie był taki zły. W końcu Małysz zajął najwyższe miejsce w sezonie. Ja byłem na sobotnich zawodach i nie żałuję. Naprawdę było świetnie, miasteczko ma swój unikalny klimat, a zobaczyć wszystko to, co pokazują w telewizji to miłe uczucie. Szczególnie jeśli chodzi o zawodników, których oglądałem przez kilka lat w telewizji. W drodze na skocznie zatrzymałem się na wyjeździe z hotelu, gdzie przebywali wszyscy skoczkowie i ich zespoły (rankiem spotkałem tam trenera rosyjskiej reprezentacji jak wychodził w dresie pobiegać). Wszyscy zawodnicy wyjeżdżali samochodem, choć do skoczni było ze 300m. I Martin Schmitt, Gregor Schlierenzauer, Robert Mateja, Kamil Stoch itd. Ale jeden - Andreas Kuettel wyjątkowo wyszedł na nogach, choć dobrze wiedział, że ludzie nie dadzą mu żyć. Kilka dziewczyn zrobiło sobie z nim zdjęcie po czym pobiegł w stronę skoczni. Ale ja i tak bym się nie odważył.

Same zawody rewelacja. Na trybunach było 25 ty. ludzi. Poza terenem skoczni dodatkowo jakieś 5-10 tys. Hałas niesamowity, kiedy skakali Polacy a szczególnie, gdy skakał Małysz. Dodatkowo ten widok setek flag, sam jedną machałem (nie żebym się chwalił ale była jedną z większych :D :D).

Zaskoczyło mnie i same Zakopane i zawody w Skokach Narciarskich. Zobaczyć na żywo jak skaczą najlepsi skoczkowie świata to coś wspaniałego. Zupełnie inaczej niż przed telewizorem, nie do porównania. Za rok też jadę :]

Obrazek Obrazek

*
Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Len czy to Ty na zdjeciu w otoczeniu tych młodziutkich kibicek ?

:)

Moja mała "pasja"

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

To nie Len tylko Simon Ammann. Szwajcarski skoczek narciarski :)

*

Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Wigen pisze:
To nie Len tylko Simon Ammann. Szwajcarski skoczek narciarski :)
Nooooo wiem, przeciez :)

:diabel2:

Moja mała "pasja"

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Hehehe, niestety nie ja :) Autografu też nie dopadłem bo dziewczyny przykleiły się do niego jak nie wiem. Zresztą, nie tylko do niego. Ciekaw jestem ile one tam jeszcze stały po tym jak poszedłem :]

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Pilkarze reczni w Chorwacji pokazuja klase i juz zapewnili sobie awans z grupy. Mimo dosc zaskakujacej porazki z Macedonia mysle ze maja szanse na medal. Pilki recznej specjalnie nie lubie, ale cos tam o niej wiem (cala podstawowke musialem w to grac, dlatego nie lubie i dlatego cos tam wiem :P ), zreszta polskich sportowcow wspieram zawsze, wiec zycze przynajmniej powtorzenia sukcesu sprzed 2 lat.

*

Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Następna