Mam nadzieję, iż informacja ta nie jest dla was powodem do znudzenia - to już drugi konkurs na JACenter w ciągu nieco ponad miesiąca... Tym razem jednak serwujemy wam coś z zupełnie innej beczki, bowiem nagrodami konkursowymi, ufundowanymi przez firmę Monolith Films, są 3 specjalnie przygotowane zestawy. Każdy z nich zawiera oryginalny film John Rambo w polskiej wersji językowej na DVD oraz koszulkę z logo.
Jak zdobyć zestaw? To banalnie prosta sprawa - wystarczy, że odpowiecie na kilka prostych pytań zawartych na stronie konkursowej i będziecie mieli nieco szczęścia podczas losowania zwycięzców. Spieszcie się jednak, konkurs trwa do 6. grudnia 2008r., po tym terminie usprawiedliwień nie będzie

O filmie John Rambo:
John Rambo unika ludzi, mieszka samotnie w Tajlandii. Jego spokój ducha zostaje jednak zaburzony przez misjonarzy, którzy proszą o pomoc w przedostaniu się do pogrążonej w wojennym chaosie Birmy. Z początku obojętny, w końcu daje się przekonać choć nie wierzy w sens pokojowej wyprawy. Jego przeczucia okazują się trafne, niebawem odwiedza go pastor kościoła z informacją o porwaniu misjonarzy. Rambo raz jeszcze wyrusza do Birmy, tym razem wraz z grupą najemników, której celem jest odbicie więźniów.
-> Przejdź do strony konkursowej <-

Trochę za często, jak dla mnie, bo nie byłem ani zdziwiony, ani zaskoczony, kompletnie nic