Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Wywiad z kim chciałbyś ujrzeć?
Iron Squad 0%  0%  [ 0 ]
Twórcy HG (GFI Russia) 25%  25%  [ 2 ]
Twórcy JA3 (F3 Games, Strategy First) 50%  50%  [ 4 ]
Scorpion 0%  0%  [ 0 ]
Haydent 13%  13%  [ 1 ]
Twórcy 1.13 13%  13%  [ 1 ]
Z kimś innym (napisz w tym temacie z kim) 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 8
Autor Wiadomość
Popuś
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Nazwa tematu chyba wyjaśnia wszystko - Użytkownicy forum mogą wybrać osobę (osoby), z którą (którymi) wywiad chcieliby przeczytać na łamach Jagged Alliance Center. Oprócz głosowania możecie również poniżej uzasadnić swój wybór, a także napisać czego dowiedzieć byście się chcieli (w danym wywiadzie, oczywiście, a nie czy Lukas ma niebieskie czy brązowe oczy...)
Krótko przedstawię "kandydatów" do wywiadu.
Na pierwszy ogień niech idzie Iron Squad - chyba nie muszę przedstawiać (jakby jednak ktoś nie wiedział - to ci, którymi dyryguje Len), "Last Stand" jest chyba najbardziej oczekiwanym modem w Polsce, a doskonale wiemy, że to nie ich jedyny projekt. Wybrać możecie jeszcze GFI Russia, czyli twórców "Hired Guns", gry która, wedle oczekiwań fanów, miała być "następcą JA". Jeśli jednak nie kręci Cię nic poza "oryginalną" serią Jagged Alliance to zawsze do wyboru są również twórcy trzeciej części serii (F3 Games, Strategy First) - w końcu nie zaszkodzi zapytać czy Gus wróci z emerytury ;) Na forum zarejestrowało się wielu zwolenników modyfikacji - dla nich możemy porozmawiać z Scorpionem (niedawno na JAC pojawiło się tłumaczenie jednego z wywiadów z nim), czyli twórcą Renegade Republic, Haydent'em - autorem trybu multiplayer w Jagged Alliance, lub też z twórcami wciąż rozwijającego się moda - 1.13.
Na zakończenie dodałem jeszcze opcję "Z kimś innym", jednak wybierając ją, proszę napiszcie o kogo chodzi, jasnowidzami wśród nas (jeszcze) nie ma ;)
Wybór należy do Ciebie, ankieta u góry! ;)

*
mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Twórcy JA3 jak najbardziej. Od dawna nie było żadnego info jak się projekt trzyma ;)

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Popuś pisze:
(w danym wywiadzie, oczywiście, a nie czy Lukas ma niebieskie czy brązowe oczy...)

Obie odpowiedzi byłyby błędne :D

Ja po dłuższym namyśle zaznaczyłem twórców JA2 1.13. Uważam, iż panowie od JA3 nic ciekawego nam nie powiedzą skoro przesunęli tak bardzo termin premiery (no chyba że wyczerpująco opiszą powód). GFI od wydania HG milczy całkowicie. Scorpion też nie bo nie dawno był wywiad, Iron Squad też nie bo i tak żyjemy przez nich w stresie (te ciągłe oczekiwanie) :lol:

Myślałem więc nad twórcami JA2 1.13 oraz Haydent'em... jako że multi stał się częścią JA2, można niejako przy okazji o niego zapytać. Ważniejsze jest jednak dla mnie co innego - jak zamierzają oni rozwiązać problem dostosowywania modyfikacji do nowych wersji gry, jak widać po Renegade Republic, jest to dosyć poważny problem.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Iron Squad - Niby o co pytać skoro ja wszystko wiem? xD

Twórcy HG (GFI Russia) - Jestem ciekaw czy powstanie kontynuacja lub jakiś dodatek do HG. Dlatego zagłosowałem na nich.

Twórcy JA3 (F3 Games, Strategy First) - Od naszego ostatniego wywiadu z nimi, nie ujawnili żadnych nowych informacji ani screenów z JA3, więc niby o co mielibyśmy pytać? To byłby najnudniejszy wywiad w historii JAC.

Scorpion - Na JAC są już 3 wywiady z nim. Chyba wystarczy.

Haydent - Ciekawe ale czy dość ciekawe? No nie wiem.

Twórcy 1.13 - Może i jest co pytać ale jakoś mnie to nie kręci.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie