Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Wigen
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Podczas grania w grę Brygada E5: New Jagged Union zawiesił mi się komputer. Jak to przy zawieszkach bywa trzeba było zrestartować komputer. Podczas restartu pokazało mi się to co pokazane jest na tych obrazkach:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jestem przekonany o tym że jest to chyba problem z kartą graficzną.

Karta: GeForce 6600GT 128MB

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009 13:00 przez Wigen, łącznie zmieniany 1 raz

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Podczas normalnej pracy w systemie też to występuje? Jak zachowuje się komputer po całkowitym wyłączeniu i ponownym włączeniu?

Wyłącz, otwórz obudowę, wykręć kartę graficzną i oczyść z kurzu, tak samo styki na płycie głównej (złącze od karty). Włóż solidnie, przykręć, podepnij monitor i spróbuj wtedy. Daj znać co i jak.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Oddałem komputer do faceta który zna się na kompach. Poprzekładał części ze swojego do mojego i szukał przyczyny. Po ponad kilkudniowej zabawie stwierdził że powodem tego problemu który pokazałem tu jest gdzieś zwarcie na płycie głównej. Kompa później zawiozłem do gostka który mi ten komputer składał. Możliwe że będzie konieczność wymiany karty. Jestem tak rozżalony bo chodziło tylko o dołożenie pamięci i sprawdzenia dlaczego po włożeniu nowych komp się restartuje.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie