Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
Kelly
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Ciekawe są też teksty naszych bohaterów :] Chodzi dokładnie o Jarka Owicza naszego mądrego Polaka :D Kto grał wie o co chodzi :kosci:

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Na YouTube ktoś wrzucił muzyczkę z Gorky 17. Jest to kawałek z pierwszej mapy, gdzie lądujemy trzema najemnikami. Polecam wszystkim, którzy grali w tą grę. Dla pozostałych może ona nie brzmieć ciekawie bo strona internetowa nie zapewnia tego klimatu ale mi się aż przypomniał i mam ochotę ponownie zagrać ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=tD4THAav_ ... re=related

*
Mati
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Gra jest cudowna :) Przeszedłem ją 2 razy w 100% :) Bardzo ciekawie zrobiona, posiadała wszystkie aspekty jakie cenie w grach :) Jak dla mnie cud miód :D Najważniejsze, że polska :!!: Grałem w gorky zero, ale to już nie to samo... Na początku nawet dobre, ale szybko się nudziło. Co ja bym dał za to, żeby kontynuacje były tego samego typu...

PS. trailer: http://pl.youtube.com/watch?v=6iLuUekjG ... re=related zwróćcie uwagę na datę.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Jakiś wspaniałomyślny gość wrzucił na YouTube soundtracki z Gorky 17. A wszyscy dobrze pamiętamy, że muzyka była świetna, ta doza tajemniczości... cholernie klimatyczna. Muzyka z ostatniej misji tak bardzo mi się spodobała, że słuchałem jej z uruchomioną grą :) A teraz przypomniałem sobie na YouTube, adres poniżej. Polecam zrobić głośno i przesłuchać całość bez przewijania. Ci, którzy grali w G17 na pewno dadzą się wciągnąć ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=nAnP1ObEf ... re=related

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Nie grałem ale muza jest... świetna, w pełni nadaje się no normalnego słuchania. Nie wiem czemu, ale przypomniało mi się Aural Planet...

BTW. Ktoś w komentarzach na stronie dawał linka do strony z całym albumem do ściągnięcia:

http://chauthanh.info/animeOST/?type=album&id=gorky-17

*
spiryt
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Wreszcie zdobyłem gorky 17 zainstalowałem i co i nic tylko czarny obraz uruchamiałem gre w trybie zgodności 95 i 98 ale to nic nie dało.

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.

*

Cell
Chorąży
Chorąży

Z tego co wiem, to wina kodeków. Odinstaluj FFDshow :]

A jeśli nic nie da, to pozostaje jedno:

1 odinstaluj K-lite
2 przy ponownej instalacji odznacz WSZYSTKO co ma w nazwie 'ffd'

*

spiryt
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

odinstalowałem K-lite ale teraz dzwięk jest koszmarny

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.

*

Cell
Chorąży
Chorąży

To go zainstaluj ponownie i odznacz wszystko co ma 'ffd', zrobiłeś to?

*

Cell
Chorąży
Chorąży

Zainstalowałem ponownie K-Lite, ale tym razem bez niczego związanego z ffd. Włączyłem Gorky 17 i... Nie wiecie jakie to wspaniałe uczucie znowu zobaczyć, to piękne menu! Znów moge grać :) Sposób na uruchomienie G17 pod XP działa. Podpisuje się pod nim i macie moje błogosławienie :]

PS. Sry za double posta ;) A teraz ide grać :P

*

spiryt
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Wystarczyło że wyłoncze tryb zgodności.

*

Cell
Chorąży
Chorąży

Właśnie włączyłem Gorky 17 i wiecie co? Patrze na intro, a tu text "Gdzieś w Rosji. 26 Sierpnia 2008" :lol2: Teraz tylko pozostaje czekać na przyszłe wydarzenia xD

*

Pablo1989
Starszy kapral
Starszy kapral

Miałem pełną z Playa, jak na grafikę z tamtego okresu ładna, w jednym momencie nie mogłem odganąć hasła do Sejfu, więc zaglądam do solucji a tam Przyjemnosć ok piszę i D nie działa, piszę jeszcze raz znów nic, i tak wkurzony klikam na wszystko i tak klikam tego mutanta co trzeba było go ocalić, i pisze Mutant sobie podśpiewuje Pleasure terasure, hehehe a trzeba było słowo przyjemnosć po angielsku wpisać :D, a w sejwie uzi pare magaznków do niego mała apteczka i środki przeciwbólowe, a teraz tej gry nie mam bo mój braciszek komuś pożyczył a ten nie odał, a w pozostałe częśći, też grałem ale to taki Skradanko-Strzelanka, z nudów włączyłem kody i robiłem strażników w konia, Strzelam a oni nie wiedzą gdzie jestem, i potem wszystkich z noża.

*

Van
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Jak dla mnie ta gra to rewelacja: niezwykle wciągająca z powodu intrygującej od początku do końca fabuły, do tego system walki, w którym postawiono duży nacisk na umiejętne wykorzystanie uzbrojenia - w niektórych walkach trzeba było się ostro napocić, aby nie przegrać, bo śmierć kogokolwiek z naszej drużyny bądź też obecnych na mapie cywili powodowała game over.

Jedyne, co mnie w Gorky 17 szczerze zdenerwowało, to zakończenie. Wątek nie został należycie zakończony, zostawiono sporo niedopowiedzeń i ucięto akcję w momencie, gdzie wydawało się, że czeka nas co najmniej drugie tyle.

Mimo wszystko mam do tej gry spory sentyment.

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Pablo1989 pisze:
Pleasure terasure

"Pleasure, little treasure" ;)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna