Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 195 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna

Czy będziesz oglądał/a EURO 2008?
TAK 78%  78%  [ 14 ]
NIE 22%  22%  [ 4 ]
Liczba głosów : 18
Autor Wiadomość
Rafadan_PL
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Dla mnie najfajniejsza bramka była ta druga. O cholerka, jak to zobaczyłem – szczęka na podłodze. Holendrzy totalnie rozbili Włochów, na miazgę.
Ale w sumie trochę szkoda, ja tam lubię im kibicować, nigdy nie zapomnę jak dwa lata temu w półfinale upokorzyli Niemców.
Za to należy się im choć trochę naszej sympatii ;)

Aha, dzisiaj kibicuję Hiszpanom i Szwedom. Mam nadzieję że to te zespoły wyjdą ze swojej grupy.

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Rafadan_PL pisze:
dzisiaj kibicuję Hiszpanom

No to masz powody do kibicowania, bo Hiszpanie wygrywają z Rosją 1:0 od 20. minuty.

*

Rafadan_PL
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Nooo :D
Dopiero co pierwsza połowa się skończyła, a już dwa do jaja dla Torresa i spółki!

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Jak Hiszpania coś osiągnie w tych mistrzostwach, ze wszystko będzie na Raula że niby pecha przynosił :D

*

Rafadan_PL
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Viva Espana! :ok:

4:1 W świetnym, południowym stylu rozbili Ruskich. Pogratulować skuteczności, szybkości i morderczej kontry. Może TYM razem Hiszpanie naprawdę do dojdą dalej, bo jak najbardziej im się to należy.

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Ano. Fantastyczny napad i niezła linia pomocy. Obrona trochę kulawa i myślę że lepszy niż Rosja rywal obnaży jej słabości, ale jednak skład jak najbardziej stworzony do sukcesów. W grupie sobie spokojnie poradzą, zobaczymy co będzie jak wyjdą bo potem trafiają na 2 miejsce z gr. C < jesli sami 1 zdobędą> a w grupie C nawet na 2 miejscu będzie jakaś konkretna paka. Wtedy dopiero przyjdzie prawdziwy test.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Lada moment rozpoczyna sie mecz Szwedow z Grekami.
Chyba rzadko w historii zdarzalo sie, ze obronca tytulu nie wystepuje w roli faworyta w porownaniu do wiekszosci druzyn. Grecy nie wystapili na mundialu 2 lata temu i malo juz kto pamieta kto 4 lata temu ogrywal Francje, Czechy i Portugalie.
Grecja wspieli sie na sam szczyt, ale tylko na moment. Mysle ze Szwedzi dzisiaj wygraja.

*

Rafadan_PL
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Grecy cztery lata temu mieli naprawdę sporo szczęścia,
wydaje mi się że niemal do perfekcji rozwinęli włoską ideę catanaccio.
Szwedzi to zawsze bardzo groźna i porządna drużyna, ale z jakiegoś szczególnie potężnego napadu nie słynie. Ja obstawiam raczej bezbramkowy remis, po mało porywającym meczu. Ewentualnie jedną bramką wygrają Szwedzi.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Szwedzi zwyciezyli, a Henrik Larsson mimo swoich 37 lat pokazal, ze jeszcze nie zapomnial jak grac w pilke. Zreszta reszta druzyny szwedzkiej spisywala sie dobrze, a Grecy poniesli kare. Grali brzydko i zasluzenie przegrali 0:2.

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

"Moje" Włochy ....buuuuuuuuuu ;(

Jeszcze tylko portugalia pozostaje ;p
Italia grala baaardzo podobnie do Polski ...
ehh aż cce się płakać;/
i Del Piero nie bgył od początku ;/

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Mecz Grecji ze Szwecją oglądałem. Myślałem że Grecy czyli aktualni Mistrzowie Europy pokażą kopię tamtego spotkania i odniosą zwycięstwo. Ale niestety nie udało im się. Szwedzi grali bardzo dobrze i częściej byli przy piłce. Stwarzali bardzo dużo świetnych sytuacji bramkowych, a w szczególności akcja przeprowadzona przez Henrika Larssona oraz Zlatana Ibrahimovica który zamienił ją na gola uderzając piłkę z potężną siłą. To zaowocowało gola na prowadzenie Szwedów. Bramkę tą nazwano najładniejszą bramką w turnieju Mistrzostw Europy. Kolejny mecz Szwedzi zagrają z Hiszpanią która rozgromiła reprezentację Rosji aż 4:1. Mecz ten odbędzie się już w najbliższą sobotę.

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Ibrahimovic przyp*******ł aż mi zęby zadzwoniły, rewelacja. Szwedzi fajerwerków nie pokazali ale jeśli Zlatan będzie w formie to i wyniki będą. Zresztą cała gra jest pod niego ustawiona. Dzisiaj chciałbym zobaczyć zwycięstwo Czechów , ale coś mi mówi że dzis Krystianek ich kompletnie rozniesie. Pierwszy mecz miał taki sobie, ale dziś coś przyświruje. Stawiam na 3:1 dla Portugalców po 2 bramkach Krystianka.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Dzis Czechy podejmuja Portugalie i zwyciezca batalii bedzie pierwszym zespolem, ktory awansuje do cwiercfinalu. Polska w dwumeczu z "Brazylia Europy" okazala sie lepsza, jednak juz widac ze to Ronaldo i spolka sa kandydatami do medalu, a Polacy pierwszymi do powrotu. Ja, choc jestem za Czechami musze przyznac, ze ich gra z Szwajcaria mogla rozczarowac. To juz nie ta druzyna, co 4 lata temu wybitnie niezasluzenie przegrala w polfinale z Grecja i dzis poniesie porazke.
Obstawiam 3:1 dla Portugalii.

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Ja obstawiam nieco więcej bo 4:0 dla Portugalczyków.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Ja wrócę jeszcze do wczoraj - myślałem, że Hiszpania przegra z Rosją. Drugi mecz nie był już dla mnie zdziwieniem, jakoś nie wierzyłem w wygraną Greków, Szwecja to dla mnie znacznie równiejszy poziomem w przeciągu kilkunastu lat zespół.

A dzisiaj? Jak to powiem: się zobaczy :)

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna