Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
slave99
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Całkiem ładnie zrobili tą stronę, bardzo podoba mi się także ten cytat dotyczący najemników - zalatuje od niego klimatem JA2 ;) Dziwnie to brzmi ale to jest moim zdaniem na plus.

Szkoda że na razie nie na screenów z polskiej wersji, na ale na pewno niedługo jakieś się ukażą.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No całkiem fajna ta strona. Ale czy konkurencyjna dla mojej? Hehe...nigdy w życiu :P

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Strona bardzo ładna i miła dla oka. W sumie szkoda, że nie ma tam więcej informacji jak np. na rosyjskiej stronie.

*
Premislaus
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Może wyda się to dziwne, ale nie mogę w gogole znaleźć oficjalnej strony gry, ani producenta - wyskakuje mi strona o innej grze, a u rosyjskiego wydawcy jest tylko oferta handlowa. Nie mogę też znaleźć rosyjskiego forum - znałem kiedyś cyrylicę i może bym coś skumał. A interesuje mnie kiedy będzie nowy patch i co się w nim znajdzie, czy planują jakiś dodatek, upgrade, narzędzia moderskie. Bo do przeglądania plików służy mi notatnik i OpenOffice. MOzę jakieś manuale po angielsku.

Ja sobie na razie zmieniłem kamerę, a chcę jeszcze trochę z balansować obrażenia np. hełm powstrzyma tylko 9 mm. Strzał z pistoletu w głowę zabije, etc. Gra jest fajna, ale parę rzeczy mnie denerwuje. Bardziej jej modować chyba nie ma sensu, mało ciekawa z technicznego punktu widzenia i słabo popularna, lepiej JA2 ;).

prof. Murray Newton Rothbard

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Jest taka strona, ale moja która parę miesięcy temu przejąłem od Memfisa. Jest ona co prawda skrupulatnie uzupełniana przez newsy, ale brakuje jej jeszcze daleko do ideału aby stała się stroną oficjalną (nie przeczę że bardzo bym tego chciał :D). Jak wspomniałeś w shoutboxie że nic nie działa poprawnie i nie można nigdzie wejść. (To prawda bo sam osobiście mam kłopot z dostaniem się do kilku rzeczy.) Owszem też to zauważyłem, lecz nie jest to moja wina, ale systemu zarządzania treścią - Joomli. Obecnie czekam na najnowszy "extreme-fusion V". To na nim bowiem powinien znaleźć się serwis. Mam nadzieję że jak się już ukaże i serwis będzie na niego przeniesiony wszystko będzie w porządku i nie będzie żadnych problemów.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie