Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Wigen
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Nie miałem jakoś dawno tutaj zaglądnąć, aby się przedstawić. Chociaż witałem sie już dobry rok temu drugi raz nie zawadzi.

No więc nazywam sie Wigen. Nick dość nietypowy bo wymyślony ale również pochodzi od I.M.P.-a którym gram w Jagged Alliance. Tak sie przyjęło.

Chodzę do II klasy Technikum Architektury Krajobrazu. Mieszkam w niewielkiej miejscowości pod Warszawą. Interesuję się grami komputerowymi z czego moje ulubione gatunki to gry przygodowe, RPG (Wiedźmin), strategie, gry akcji. Swoją przygodę z Jaggedami zacząłem parę dobrych lat temu, a zaczęło się to wszystko od dema drugiej części w znanym wszystkim czasopiśmie o grach CD - Action.

Moim hobby jest również piłka nożna, Internet, filmy oraz inne sprzętowe nowinki.

Aktualnie jestem właścicielem strony internetowej o Hired Guns: The Jagged Edge.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Witaj Wigen ;)

Wigen pisze:
Chodzę do II klasy Technikum Architektury Krajobrazu

Architektury Krajobrazu? Lubisz architekture? Masz moze zamiar ja studiowac???

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Wiesz. W poprzedniej szkole do której chodziłem był profil dziennikarski który mógłbym ciągnąć dalej, ale zrezygnowałem z poważnych przyczyn. Architektura Krajobrazu opiera się raczej na projektowaniu ogrodów oraz znajomości różnych typów i gatunków roślin. Nad studiowaniem tejże profilu jeszcze nie myślałem. Przecież wiadomo że zawód architekta krajobrazu ma bogatą tradycję. :)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie