Co o nim myślicie +fajny+ czy -nie fajny- ilub --jest głupi--
Czy denerwują was dzieciaki naśladujące Czesia?(mnie zaczyna krew zalewać jak widze takie"szopki"
napiszcie też jaka jest wasza ulubiona postać i odcinek(błagam,w miare możliwości nie piszcie o Czesiu)
Mi nabardziej podoba się Konieczko za:Głos,"fajne" pomysły,eee...i chyba tyle(ciężko znależć w postaciach coś za co się ją lubi)
Mi najbardziej podoba się "Karnawau",text Panny frau"ja im nogi z d*py powyrywam"powiedziała to takim "zajebiaszczym" akcentem że ja "pierdziu":P i wogóle fajny np:jak Anusiak obrzygał Andżele,jak Czesio strzelił do panny Frau "miotaczem ektoplazmy" "wy zarazy ja was AAAAAAAAAAACCCCCCCCHHHHHHHH!!!"XD
odcinki macie tutaj http://www.milanos.pl/wlatcy-moch.php?id=wm

Generalnie to mnie też krew zalewa jak to słyszę. Stało się to trochę nudne. Na początku już się z tego śmiałem ale potem to "żal". Ulubioną postacią to jest chyba Anusiak i chyba najmądrzejszy z całej trójki.
) nigdy nie ogladalem i nie zamierzam. Wydaje mi sie to po prostu zwyczajn polska wersja Miasteczka South Park. Tak to juz u nas jest. Juz od dawna obserwuje nasza tendencje do kserowania czegokolwiek od zachodu.